Horoscopul zilei de Luni 28 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vin informații prețioase legate de bugetul veniturilor si cheltuielilor comune cu partenerul de viata sau colaboratorii profesionali la finalul acestei săptămâni. Mai mult este vorba despre achitarea unor facturi, taxe, datorii sau de a lamuri chestiuni legate de folosirea si administrarea unor bunuri comune. Este o perioada austera din punct de vedere material, dar bogată spiritual.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

În weekend, relatiile parteneriale si colaborarile profesionale iti creeaza niscai rasturnari de situatie. Poate fi vorba de finalul unora si pregatirea, mai mult sau mai putin constienta, a altora. Bine este sa analizezi pe indelete situatia parteneriala in care te afli si să-ți trasezi alte directii de viitor. Evita excesul de zel si ajutorarea fortata a altora.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti tentat sa petreci aceste zile, fie cotinuandu-ti activitatea profesionala de la serviciu, fie trebăluind acasa, alaturi de cei dragi. Elanul, dar si harnicia de care dai dovada pentru a-ti indeplini toate sarcinile de lucru îi va antrena si pe altii in munca ta, ajutându-te substantial. Totusi ai in vedere si odihna, deoarece sanatatea este deficitara.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare ca în acest weekend vei fi invitat la o petrecere sau tu, pe neasteptate organizezi una, pentru cei dragi. Neplacerile sentimentale, datorate cheltuielilor comune pot lua amploare. Este bine sa fii prudent, sa eviti cheltuielile nefondate si satisfacerea mofturilor copiilor sau persoanei dragi. Pe de alta parte iti poti folosi energia in activitatile specifice unui hobby.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

În aceste zile de weekend, sufletul tau are nevoie de compania membrilor familiei, de confortul si linistea casei. Ai avea spor si succes la treburi gospodaresti de genul curatenii generale, mici reparatii curente sau pregatirea unor conserve pentru sezonul rece. Sfatuieste-te cu cei dragi in orice domeniu al vietii. Iar tu la randul tau, răsplătește-i cu bunătăți de sezon preparate de tine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude si prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Exista multe taine vizavi de relatiile cu persoanele din anturajul apropiat, in sensul ca oricate eforturi ai depune pentru a stabiliza si armoniza aceste relatii, tot apar disonante, neintelegeri si rasturnari de situatie greu de prevazut.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Finalul acestei saptamani este potrivit cumparaturilor necesare traiului zilnic, dar si analizei financiare amanuntite a bugetului de venituri si cheltuieli. Este posibil sa primesti bani din munca desfasurata la serviciu sau macar vesti bune in acest sens. Prudenta si austeritatea trebuie sa fie atributele principale cand vine vorba despre bani.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri de viitor, pentru a te ocupa pe indelete de sanatatea ta sufleteasca si trupeasca. Ar fi minunat daca te-ai opri preț ca câteva clipe din iureșul cotidian și ai contempla natura, oamenii si evenimentele din viata ta. Astfel ai reusi mai repede si mai usor sa intelegi incotro te duce valul actual pe care te afli.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Jocurile de culise din sfera profesionala iti creeaza disconfort vizibil in aceste zile. Recomandabil este sa te detasezi de toate si sa vezi partea plina a paharului. Excesele pe care esti tentat sa le faci muncind iti slabesc sanatatea. Odihneste-te, plimba-te in aer liber, sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de problemele tale si ai incredere ca Universul vegheaza atent asupra ta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti inconjurat de prieteni la sfârșitul acestei săptămâni insa are cumva legatura cu banii si bunurile pe care le folositi si administrati impreuna. Scopurile lor personale si bine ascunse de ochii si urechile tale sunt total diferite de ceea ce afiseaza in preajma ta. Recomandabil este sa pastrezi o distanta sanatoasa fata de toti cei care sustin sus si tare ca te sustin neconditionat.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Multa lume se afla in preajma ta in aceste zile de weekend, fie ca esti convocat in plan profesional, fie acasa printre rude si prieteni. Este bine sa fii prudent atat in vorbe, cat si in fapte, deoarece foarte usor esti observat si catalogat in mod superficial. Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te provoaca mult. Evita sa raspunzi la provocarile lor.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Finalul acestei saptamani este potrivit activitatilor culturale, proceselor de invatare, dar si calatoriilor indepartate. Fie ca alegi sa participi la un curs de weekend, fie sa calatoresti de agrement, vei avea ceva important de invatat din orice experienta cat de măruntă. Indatoririle profesionale sau unele afectiuni legate de sanatate iti pot modifica programul propus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 50 =