Horoscopul zilei de Marti 24 Octombrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Debutul saptamanii iti aduce multe framantari sufletesti. Poate fi vorba despre o calatorie indepartata, despre unele studii pe care doresti sa le completezi sau sa le finalizezi sau pur si simplu iti doresti un nou stil de viata. Lasa grijile deoparte, pentru ca sunt momente pasagere. Rezerva-ti momente pentru a te relaxa vizionand un film bun, a conversa cu cineva drag sau pentru a te plimba intr-un parc.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

In prima parte a zilei se pot ivi provocari serioase din partea celorlalti. Evita discutiile contradictorii, pentru ca sunt momente pasagere si pana la urma totul va fi dat uitarii. Indreapta-ti atentia si eforturile spre a-ti verifica bugetul, veniturile si datoriile. Dupa-amiaza este potrivita achitarii facturilor sau relationarii cu ceilalti pe tema banilor si bunilor comune. Fii prudent, atat cu documentele financiare, cat si cu fiecare ban pe care trebuie sa-l cheltuiesti.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este bine sa iti alcatuiesti un program de lucru clar si pe care sa-l urmaresti indeaproape. Chiar daca esti solicitat de catre colegi sa rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu actioneaza in ritmul tau. Posibil ca datorita unor probleme familiale sa iti fie dificil sa reactionezi promt la cerintele seriviciului in care activezi. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Partenerul de viata iti doreste compania si sprijinul.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se intrezareste o zi aglomerata la serviciu. Chiar si acasa ai multe de facut. Selecteaza-ti prioritatile si rezerva-ti momente si pentru odihna. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului digestiv. Evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc crescut de erori de diagnostic si tratament. Apeleaza la ajutorul colegilor pentru a-ti indeplini mai usor indatoririle profesionale.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile sentimentale alcatuiesc tema principala a acestei zile. Sunt posibile neintelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmaresc sa se foloseasca de veniturile tale pentru a-si satisface niscai mofturi de moment. La prima vedere ai fi tentat sa cedezi insistentelor sau argumentelor celor dragi. Evita cheltuielile nefondate, chiar daca, deocamdata, te alegi cu oprobiul celorlalti.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Spre casa si familie ar fi bine sa-ti indrepti atentia la inceputul acestei saptamani. Sunt momente bune de a verifica starea echipamentelor casnice si situatia reparatiilor. De asemenea poti discuta cu membrii familiei despre imbunatatirea confortului domestic sau despre achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Insa deocamdata alcatuieste planuri, dezbate cu cei dragi ceea ce vrei sa faci si lasa actiunea propriu-zisa pentru o alta perioada.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Saptamana debuteaza cu multa activitate intelectuala. S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de documente, inscrisuri, corespondenta profesionala sau personala sau sa participi la tot soiul de discutii profesionale. Comunicarea este viciata existand riscul discutiilor sterile si promisiunilor fara acoperire. Astfel evita implicarea emotionala sau asumarea unor responsabilitati care te depasesc. Razgandirile pot fi frecvente.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesionala pot cunoaste cresteri substantiale. Totusi se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face sa cheltuiesti cat mai putin si sa te obisnuiesti sa pui bani deoparte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa o risipesti in actiuni neimportante.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesionala pot cunoaste cresteri substantiale. Totusi se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face sa cheltuiesti cat mai putin si sa te obisnuiesti sa pui bani deoparte. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta si risti sa o risipesti in actiuni neimportante.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Incepe saptamana alcatuindu-ti planuri de viata, abordand un alt stil vestimentar sau pur si simplu propunandu-ti sa faci lucrurile si altfel. Chiar daca grijile sunt accentuate sau ceilalti te provoca din toate partile, tu mergi inainte cu increderea nestramutata ca tot universul lucreaza spre bunastarea ta. Implica-te in treburi personale si mai putin, in limita posibilului, in treburi profesionale. Dupa-amiza, rasfata-te cu un masaj sau cu o baie aromata.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cu toate ca esti atras de prieteni ar fi bine ca astazi sa pastrezi o anumita distanta fata de acestia. Totusi, de la si prin altii poti afla informatii pretioase legate de investitii si institutii financiare. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Pe de alta parte nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru ca multe informatii sunt distorsionate, iar mentalul tau va prelua doar ce are nevoie. Dupa-amiaza, recreaza-te la o sueta cu cineva drag.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Este multa valva in segmentul profesional. Sefii vor dori sa te vada si sa te auda, colegii iti cer sprijinul, iar tu va trebui sa te imparti echitabil intre toti. Insa, cel mai important este sa relationezi corect si promt cu sefii. Chiar daca, animozitatile pot atinge cote mari, cu putina bunavointa te vei strecura onorabil printre toate discutiile si evenimentele zilei. Dupa-amiaza, casa si familia iti sunt refugiul cel mai indicat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 5