Horoscopul zilei de Marti 8 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Interesanta si importanta zi la capitolul prieteni si protectori. Eclipsa de Lună ce se formeaza astazi in Semnul Vărăstorului iti deschide posibilitati de relationare cu oameni noi, deosebiti, care chiar pot sa te sprijine in proiectele tale de viitor. Fii prudent si selecteaza-ti pe indelete anturajul. Sunt posibile neplaceri de la prieteni si asa-zisii protectori. Bine ar fi sa te indepartezi de actualele persoane apropiate si să-ți orientezi eforturile catre altii. Poti primi oferte de includere in grupuri, asociatii cu interese umanitare.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

In domeniul profesional se contureaza noi orizonturi din toate punctele de vedere. Eclipsa de Lună formată astazi in Semnul Vărsătorului te impinge pe un drum social cu totul nou. Ti se pot oferi sarcini de lucru noi, cu bataie pe termen lung, o functie de raspundere ravnita de tine in taina sau pur si simplu te poti orienta catre un alt loc de munca. Șefii sau reprezentantii unor institutii oficiale iti pot crea neplaceri, insa cu putin efort, intelegere si bunavointa poti depasi toate piedicile ivite. Bine ar fi sa te abtii de la comentarii.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Noutati amestecate din si despre strainatate, iar pentru cei implicati in examene, probe, interviuri profesionale sau studii pe termen lung, acestea vor lua o turnura nebanuita. Eclipsa de Lună format astazi in Semnul Vărsătorului, te indeamna să-ți largesti orizonturile cunoasterii si să-ți elevezi sufletul. Sunt momente favorabile de a-ti schimba planurile de viata, fie orientandu-te catre calatorii peste mari si tari, fie abordand forme de instruire care presupun studiu indelungat, alaturi de oameni cu o inalta tinuta morala si profesionala.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Contextul astral de astazi, prin formarea eclipsei de Lună in Semnul Vărăstorului îți prefigureaza noutati la capitolul bani si bunuri detinute in comun cu altii. Se deschide o etapa importanta de castig, fie de la si prin partenerul de viata, fie prin colaborari noi, fie prin mosteniri. Exista si varianta să se înceapa un proces de partaj in urma unui divort sau in urma unei separari in afaceri. Pe de alta parte te poti orienta catre imprumuturi si investitii. Fii prudent, verifica atent toate documentele, informeaza-te in permananta vizavi de legislatie si termeni financiari.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Relatiile parteneriale vor cunoaste reconfigurari pe termen lung, datorita eclipsei de Lună ce se formeaza in Semnul Vărsătorului. Cu greu te desprinzi de cele vechi, insa nemultumirile si dezacordurile intre ce iti doresti sa faci si ce iti ofera ceilalti sunt mult prea mari pentru a mai continua in acelasi stil. Pregateste-te pentru parteneri noi, colaborari de anvergura si actiuni cu bataie lunga. Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa ai in vedere faptul ca mentalul colectiv este bulversat. Evita sa iei decizii majore sau sa semnezi documente importante.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Deosebita zi la capitolul munca de zi cu zi si relatii colegiale, datorita eclipsei de Lună ce se formeaza in Semnul Vărsătorului. Se anunta modificari ale conditiilor de lucru, colegi noi sau chiar este posibil sa apara in orizontul tau si o alta profesie pe care pana nu de mult o abordai doar sub forma de hobby. Sanatatea este vulnerabila in special pe segmentele aparatului circulator, inimă si coloană vertebrală. Dozeaza-ti eforturile, evita enervarile si provocarile celorlaltiOdihneste-te, rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber si hraneste-te sanatos.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Se contureaza schimabri majore in relatiile sentimentale si in cele cu copiii, impulsionate de eclipsa de Lună ce se formeaza astazi in Semnul Vărsătorului. O relatie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar destrama definitv. Este nevoie sa privesti cu alti ochi tot ce tine de relatiile cu cei dragi si să-i lasi să-și traiasca viata asa cum cred ei mai bine. Pe de alta parte sunt momente favorabile de a planui dezvoltarea unui hobby, transformandu-l intr-o ocupatie frecventa.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eclipsa de Lună formată astăzi in Semnul Vărsătorului iti aduce noutati in relatiile familiale si spatiul in care locuiesti. Astfel sunt posibile discutii importante legate de patrimoniul familial si de trecutul neamului din care provii. De retinut informatiile primite, deoarece te vor ajuta să-ți lamuresti multe necunoscute legate de rude pe de o parte, iar pe de alta parte poti desluși noi trasee de viata publica. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Fii mai atent la nevoile si doleantele membrilor familiei!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Mentalul iti este bulversat si predispus la fluctuatii majore, datorita eclipsei de Lună ce se formeaza in Semnul Vărsătorului. Mare atentie daca inveti, daca sustii examene, probe sau daca lucrezi la serviciu cu documente, acte oficiale, inscrisuri care privesc grupuri mari de oameni. De asemenea comunicarea este viciata, asa incat sunt posibile neintelegeri si chiar un schimb de replici nu tocmai placute. Controleaza-ti gandurile si fii foarte prudent in vorbe si fapte.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se intrezaresc noutati la capitolul venituri obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Eclipsa de Lună ce se formeaza astazi in Semnul Vărsătorului te predispune la noi forme de castig, pe de o parte datorita schimbarilor conditiilor de munca, pe de alta parte este foarte posibil sa primesti oferte de colaborare destul de tentante. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile pentru ca energia vitala fluctueaza mult, creandu-ti neplaceri. Va trebui sa cheltuiesti ceva mai multi bani pe cumparaturile necesare traiului zilnic.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

In Semnul tau zodiacal se formeaza astazi eclipsa de Lună, oferindu-ti sanse mari de schimbare din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile pentru a-ti remodela personalitatea si pentru a relationa altfel cu tot ce te inconjoara. Ar fi bine sa incepi sa fii mai atent cu trupul si sufletul tau, prin ingrijiri specifice sau prin abordarea unor cursuri de dezvoltare personala. Esti emotiv, subiectiv, dornic de actiuni noi, insa astazi evita eforturile prea mari si contradictiile cu ceilalti.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Eclipsa de Lună formată astazi in Semnul Vărsătorului te predispune la izolare, dorinta de singuratate si de evadare din tumultul vietii cotidiene. Sunt momente favorabile pentru discutii tainice cu propria-ti persoana, dar si cu cineva drag. Temele de mare interes pentru tine sunt deocamdata legate de sanatate si domeniul profesional. Evita pe cat posibil astazi consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Dusmaniile ascunse sunt la cote inalte si incepand de astazi pot lua o amploare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 8