Horoscopul zilei de Miercuri 17 Ianuarie 2018

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astazi Luna traverseaza zodia Capricornului, ceea ce iti da multa forta, senzitivitate si capacitatea de a patrunde cu mintea si simtirea orice situatie. Asculta-ti si urmeaza-ti intuitia, in special in ceea ce priveste cariera sau evolutia ta in societate. Ai putea intra in posesia unei sume de bani indelung asteptate.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activa in cazul tau dorinta de studiu, de aprofundare de informatii si poate chiar de schimbare a macazului, specializandu-te intr-un alt domeniu profesional. Cert este ca acum constiinta ta a evoluat, nu te mai regasesti in vechile convingeri si manifesti respingere fata de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagneaza.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sub influenta Lunii in Capricorn tu dispui de o intuitie extraordinara, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poti alege sa pui capat brusc, poate fara nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborari cu un client important. Acestea s-ar putea petrece ca urmare a sentimentului ca proiectele evolueaza lent si nu mai ai rabdare.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Stimulat de Luna in Capricorn in zona relatiilor oficiale, a parteneriatelor, dispui de capacitatea de a percepe intr-un mod profund, patrunzator oamenii cu care relationezi. Poti distinge intentiile partenerilor tai, dar si valoarea pe care ti-o da acea legatura sau colaborare. Stii foarte bine ce iti doresti si ai putea rupe brusc colaborarea de la actualul loc de munca.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

In cazul tau, Luna in Capricorn se proiecteaza in zona muncii si a rutinei zilnice. Apreciezi un program organizat si bine structurat, pentru a avea controlul asupra situatiei si pentru a face toate treburile la timp. Ai putea intrerupe brusc colaborarea cu un subordonat, datorita unor prejudecati sau a diferentelor de opinie, pe care le resimti ca si ireconciliabile.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna in Capricorn te predispune la seriozitate, retinere ori raceala in manifestarea sentimentelor, dar iti poate spori creativitatea, primind acces la resurse interioare nebanuite. Ai putea pierde brusc acces la unele fonduri, fie ca este vorba despre sponsorizari sau munca prestata in colaborare. Deschide-ti inima, zambeste si bucura-te de viata.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

In ceea ce te priveste, Luna in Capricorn de astazi se proiecteaza asupra familiei si a caminului. Atmosfera de acasa, desi incarcata cu o energie patrunzatoare, este in plin proces de reconfigurare.. Numarul membrilor sau structura familiei ar putea suferi schimbari bruste, fie cineva pleaca sau un alt membru este pe cale sa se instaleze.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tie Luna in Capricorn iti stimuleaza modul in care gandesti si comunici. Manifesti calitati de fin psiholog, iti place sa analizezi in profunzime modul in care oamenii gandesc si se exprima in comunicare. Nu te uita pe tine din aceasta ecuatie, caci gandirea sau razgandirea te-ar putea domina. Nu fii prea dur cu colegii sau cu subordonatii, asculta-i cu rabdare.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Pe tine Luna in Capricorn te vizeaza in zona banilor proveniti din munca proprie, a talentelor, calitatilor, dar si a stimei de sine. Probabil in ultima perioada ai tot cautat in tine raspunsuri la intrebari existentiale, incercand sa afli care sunt talentele si calitatile de care poti dispune, pentru a-ti imbunatati viata si pentru a castiga bani cinstiti, intr-un mod placut.

 

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Luna este gazduita astazi de zodia ta si te poate determina sa te uiti in oglinda, atat fizic, pentru a-ti evalua aspectul exterior si impactul sau asupra perceptiei oamenilor, cat si moral prin oglindirea ta in caracterul, gesturile sau cuvintele celorlalti. Taria si profunzimea ta morala ar putea fi stirbite de agresivitate, in special in raport cu familia sau apropiatii.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

In ceea ce te priveste, Luna in Capricorn se proiecteaza in zona abandonului de sine, a nevoii de iertare sau acceptare. Manifesti o fire solitara, preferi sa petreci cat mai mult timp cu tine insuti, analizandu-ti gandurile sau trairile interioare care sunt foarte puternice, chiar mistuitoare. Ai putea scapa cateva replici taioase, la adresa celor care te bat la cap.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Tu resimti tranzitul Lunii prin Capricorn in zona prietenilor, a anturajului si a clientelei. In ceea ce priveste clientela, ai putea constientiza astazi care au fost punctele slabe, pe care nu le-ai exploatat in colaborarile tale, unde te-ai lasat dus de nas de catre altii in directia dorita de ei, fara a-ti asculta adevarul tau interior. Cineva din anturaj iti poate cere bani cu imprumut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 23