Horoscopul zilei de Miercuri 2 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu cineva aflat in strainatate. Tensiunile dintre tine si ceilalti astazi sunt accentuate. Divergenta opiniilor si mentalitatile diferite iti creeaza disconfort si astfel iti este dificil sa comunici sau sa participi activ la discutii. Relaxeaza-te si deschide-ti mintea si sufletul! Vei afla lucruri interesante si utile.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe, datorii de tot felul. Este posibil sa apara ingrijorari vizavi de bugetul comun cu partenerul de viata. Traseaza un plan de cheltuieli pentru urmatoarele patru saptamani si urmeaza-l indeaproape. Te vei descurca onorabil cu toate. Rezerva-ti timp pentru tine si observa oamenii si evenimentele, dincolo de aparente.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O zi cu multe rascoliri in plan partenerial. Insa priveste partea plina a paharului si invata din fiecare situatie comuna cu ceilalti. Sfaturi bune si ajutor neconditionat primesti de la membrii familiei, astfel ca ar fi bine sa impartasesti cu acestia fiecare neplacere pe care o intampini. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente petnru a evalua, in liniste, la evenimentele zilei.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai spor in treburile de la serviciu, iar colaborarea cu colegii aduce beneficii si pentru tine si pentru ei. Totusi ai grija si dozeaza-ti eforturile. Sanatatea este precara pe segmentele ficatului, astfel ca ai nevoie de odihna mai multa. Este posibil sa te gandesti la consultatii si analize medicale. Oricum, o vizita la medic ti-ar prinde bine.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Discutiile cu cei dragi sunt importante, asa incat asculta cu atentie si evita sa formulezi opinii sau concluzii. Neintelegerile pornesc de la bani, in special de la veniturile tale din segmentul muncii. Este posibil ca ceilalti sa doreasca sa-i sprijini financiar mai mult. Stabileste niste limite materiale clare pana la care poti si vrei sa-i ajuti.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Interesanta zi in plan domestic. Ai sanse sa desfasori treburi domestice, sa discuti cu rudele sau sa planifici vizite in locurile natale. Unii membrii ai familiei te vor provoca, fie pe teme patrimoniale, fie pe discutii vechi legate de conceptii si principii legate de familie si implicatiile ei. Asculta si parerile celorlalti, dar sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Multe informatii primesti astazi pe cai mai putin obisnuite. De la subiecte cotidiene banale, pana la informatii de anvergura legate de sanatate sau de domeniul financiar, totul se amesteca intr-un carusel destul de greu de urmarit. Spre seara, rezerva-ti momente pentru a analiza cele aflate astazi.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt posibile cheltuieli neasteptate, fie pentru nevoile tale cotidiene, fie pentru o calatorie indepartata sau pentru un prieten aflat departe de granitele tarii. Ar fi bine sa-ti chibzuiesti atent bugetul si sa nu fortezi nota. Tendinta de a cheltui pe nimicuri este mare si paguboasa. Este momentul sa inveti sa-ti administrezi mai eficient resursele.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este mai dificil sa te implici in activitati de anvergura sau in discutii importante. Emotivitatea este ridicata, existand riscul sa gafezi serios, mai ales daca te implici fara sa fii rugat, in treburile altora. Linisteste-te si orienteaza-ti eforturile numai spre sarcinile tale.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua favorizeaza discretia si dialogurile tainuite cu personale din anturajul apropiat. Se pare ca acum te confrunti cu multe idei si conceptii care s-au dovedit neprofitabile in ultima vreme. Ai nevoie de o schimbara radicala de mentalitate. Foloseste contextul astral de astazi si contempla relatiile si situatiile in care esti implicat.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Esti tentat sa apelezi la prieteni sau la persoanele care te sustin in plan profesional. Alege-ti cuvintele si gesturile cu grija, deoarece unii te pot sanctiona chiar si pe banalitati. Segmentul acesta relational se afla intr-un con de umbra, astfel ca este posibil sa nu obtii rezultatele scontate. Raspunsurile la intrebarile tale si solutiile de care ai nevoie le cunosti doar tu.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Sunt sanse sa intalnesti persoane importante cu functie, atat la serviciu, cat si in alte contexte oficiale. Dialogurile cu aceste persoane iti aduc pe de o parte lamuriri vizavi de prestatia ta de la locul de munca. Insa pe de alta parte, informatiile vehiculate astazi in preajma ta te vor ajuta sa-ti formezi o vedere de ansamblu a situatiei socio-profesionale in care te afli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =