Horoscopul zilei de Miercuri 20 Septembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E timpul sa te ocupi de toate sarcinile pe care le-ai amanat, de curatenie la birou, acasa sau in… minte. E o zi buna pentru activitati care necesita grija pentru detalii. Dar si pentru a te disciplina in tot ce faci si a deveni mai riguros inclusiv in ce priveste dieta si stilul de viata.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna se afla astazi in Fecioara, ingrosand randurile planetelor aflate in acest semn. Este o zi si o perioada a creativitatii, dar o creativitate organizata, pragmatica. Acum e important nu doar sa ai idei, ci si sa le alegi pe cele cu adevarat functionale si apoi sa le pui in practica.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, totul pare sa se invarta in jurul vietii de familie si caminului. S-ar putea ca astazi sa te decizi sa incepi niste reparatii, renovari, reamenajari in locuinta sau la sediul firmei. E un moment propice si pentru a-ti redefini prioritatile si a te ingriji mai mult, din interior catre exterior.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Exista multa forfota in zona comunicarii, negocierilor, schimburilor. Chiar daca unele relatii se cer inca ajustate, iar modul in care se deruleaza unele colaborari nu e deloc pe gustul tau, ai totusi resursele si abilitatea necesara sa intorci lucrurile in favoarea ta, daca esti dispus sa renunti si tu la unele puncte de vedere limitative si la unele rigiditati.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

E necesar sa-ti reconfigurezi activitatile profesionale, sa te repozitionezi fata de o serie de colaboratori si/sau angajati, sa devii mai disciplinat in primul rand in gandire, apoi in actiune. E timpul sa-ti vezi optiunile cu luciditate, fara inflorituri si fara sa te mai amagesti ca va veni un noroc de undeva din afara.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

E posibil ca ziua sa inceapa cu o dezamagire sau o deziluzie, dar asta nu face decat sa te trezeasca la reaalitate si te ajuta sa intelegi o data in plus ca asteptarile de la ceilalti nu sunt de folos nimanui. Una peste alta, o zi de asezare, ordonare, schimbare a prioritatilor, atentie la tine, la felul in care faci lucrurile. Ai grija sa privesti totusi si cadrul larg, in loc sa te pierzi in detalii.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O perioada destul de apasatoare, care te obliga la introspectie si acceptare cu smerenie a consecintelor unor alegeri si fapte trecute. E timpul sa te impaci cu tine si cu altii, sa renunti la incrancenare si la dorinta de a avea dreptate, pentru a te reconcilia cu o persoana care conteaza.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tie, aceasta zi iti arata foarte clar unde ai de recunoscut niste greseli si ce ajustari e nevoie sa faci in relatiile tale si in modul in care ti-ai construit pozitia in anumite proiecte. S-ar putea sa constati ca nu ti-ai negociat bine rolul, contributia si onorariul, de aceea, e momentul sa revii asupra unor discutii si sa indrepti lucrurile.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Foarte multa energie primeste zona carierei, autoritatii si puterii. Acum e momentul sa te uiti mai atent la niste detalii in ce priveste evolutia ta profesionala si, poate, sa iei in calcul si alte optiuni de afirmare. Cu cat ai mai mult simt practic, cu atat mai multe beneficii poti atrage.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Confuzia si lipsa de orizont, pe care le-ai tot experimentat in ultima vreme, nu mai pot fi un mod de viata pentru tine, asa ca incepi sa-ti stabilesti niste tinte clare si un traseu pe care sa-l urmezi pe viitor. Incepe sa se detensioneaza atmosfera si se permeabilizeaza niste culoare profesionale.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

E posibil sa realizezi ca ti-ai facut iluzii cu privire la un sprijin promis sau ca ai supralicitat contributia ta intr-un parteneriat. Asadar, e momentul sa-ti clarifici pozitia si sa te mobilizezi cu adevarat in sensul rezultatelor pe care le doresti, privind lucrurile ceva mai practic. De asemenea, e momentul sa inchei niste capitole.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu prea intelegi tu cea vrea toata lumea de la tine… pentru ca e ca si cand totul in jurul tau se misca mai repede decat iti doresti in acest moment. Este o zi buna, totusi, daca ai de gand sa te asezi la masa tratativelor, sa stabilesti niste directii mai clare de lucru si cooperare in cadrul unor parteneriate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 72