Horoscopul zilei de Miercuri 23 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Muncesti cu drag si spor. Luna in Fecioara te face foarte riguros, atent la detalii si constiincios. Astazi poti gasi solutii pe care altii nu le vad sau poti descoperi dintr-o privire greseala strecurata intr-o lucrare. Se pare ca rezultatele tale de astazi se vor reflecta si in portofel, dar si in cuvintele apreciative ale sefilor sau colaboratorilor.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi pe care merita sa o traiesti dupa pofta inimii. Luna primeste aspecte armonioase in zona iubirii si creativitatii, semn ca esti foarte inspirat, esti dispus sa-ti manifesti deschis sentimentele si chiar sa aluneci pe panta flirtului si aventurii, daca intalnesti pe cineva care te fascineaza. Pe de alta parte, participarea la un eveniment sau o petrecere iti poate aduce noi prieteni.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna este plasata in cazul tau in zona sufletului, a familiei si caminului. Este o zi de propice activitatilor familiale, dar si retragerii intr-un spatiu intim, introspectiei si autoanalizei. Intimitatea, daca ti-o oferi, te poate ajuta sa gasesti niste raspunsuri launtrice valoroase, dar si sa vindeci niste resentimente din trecut. Sprijinul familiei este foarte pretios, asa ca da-i voie sa ti-l ofere.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

In ce te priveste, ziua de astazi iti aduce ipostaze benefice in domeniul relatiilor, discutiilor, comunicarii sub orice forma si calatoriilor. Faci totul cu placere, conversatiile sunt constructive, iar un parteneriat se poate clarifica si consolida. Este o zi a rostirii adevarului corectarii unor greseli pe care le-ai facut fata de o persoana cu care colaborezi.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Pur si simplu esti multumit, ba chiar jubilezi cand vezi cum se deruleaza lucrurile in zona profesionala, cum rezultatele incep sa se vada, iar calitatile tale sunt apreciate si recompensate. Astazi ai inclusiv satisfactii de ordin material, mai ales daca esti deschis catre noi culoare de activitate si daca stii sa-ti apreciezi potentialul nelimitat.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Este bine sa fii cât mai retras si sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina. Energia vitala este la cote joase, asa incat se pot accentua diverse afectiuni, dar in mod special inima este slabită. Totusi evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei depasi totul cu bine. Foarte tensionate sunt relatiile cu ceilalti, de aceea stai departe de ei. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la schimbarea planurilor de viata.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Luna iti traverseaza zodia, iar aspectele frumoase in care este implicata vorbesc despre incredere in tine, capacitatea de a privi cu mai mult optimism in viitor si de a trai cu toata inima o relatie de iubire. Te simti inspirat si esti recunoscator si pentru oamenii frumosi care exista in viata ta si pe care incepi sa-i simti din ce in ce mai aproape.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este posibil ca astazi sa-ti indrepti atentia preponderent spre interior. Poate ca simti nevoia de mai multa odihna, de relaxare si intimitate. Este o zi propice ingrijirii personale, meditatiei si cercetarii spirituale. Este o zi pe care o poti trai in liniste si tihna, sau in care te poti gandi sa contribui in viata cuiva, macar cu o vorba buna.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ar fi bine sa profiti de aspectele favorabile de astazi, pentru a face un pas inainte in cariera sau pentru a-ti asuma noi responsabilitati la locul de munca. Ai astrele de partea ta si daca intentionezi sa abordezi un sef pentru a-i cere ceva, precum si daca ti-ai propus sa faci o schimbare in plan profesional. Deciziile de astazi iti pot aduce si beneficii materiale frumoase in viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 25