Horoscopul zilei de Miercuri 6 Septembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dorinta de retragere din prim planul vietii cotidiene este foarte evidenta astazi la tine. Bine ar fi sa-ti urmezi vocea interioara si sa-ti indrepti atentia doar catre o analiza atenta a ceea ce se petrece in jurul tau. Exista nemultumiri legate de domeniu profesional si de relatia cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te ajuta sa depasesti totul.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele iti sustin astazi intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neintelegeri, discutii purtate pe un ton ridicat, insa din toate ai cate ceva de invatat. Ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienta vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iti sunt alaturi, astfel ca este bine sa le spui toate ofurile tale.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Domeniul profesional este tema zilei pentru tine. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tau in domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iti pot face multe reprosuri, insa asculta cu atentie ce ti se spune si explica-te in cuvinte putine, dar concise. Calmul, prudenta si respectul te vor ajuta se depasesti situatiile delicate.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Tarile straine si culturile lor ar fi subiecte minunate de abordat. Pe cat posibil ia legatura cu cineva din strainatate, pentru ca poti afla lucruri interesante ce iti vor fi de folos la momentul potrivit. Totodata, demersurile legate de calatorii pot avea succes. Invata, studiaza, documeteaza-te, pentru ca sunt momente excelente in acest sens.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Energia vitala fluctueaza mult, de aceea evita activitatile ce presupun efort fizic si mental deosebit. Sunt momente bune de a-ti achita facuturile, taxele si impozitele sau pentru a da inapoi obiectele imprumutate. Totodata verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Domeniul financiar este sustinut de astre, dar o evident stricta este binevenita.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Beneficiezi de sustinere din partea astrelor in a-ti spune punctele de vedere si ideile vizavi de mersul proiectelor, colaborarilor sau a vietii de cuplu. Chiar daca vei intampina obstacole din partea celorlalti, cu prudenta si discernamant vei depasi totul cu bine. Ar trebui sa fii mai ingaduitor cu ceilalti si sa tii cont si de parerea lor.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai multe de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate, de aceea bazeaza-te doar pe fortele tale si ocupa-te numai de sacinile care iti revin. Atentie ca sanatatea intregului organism este vulnerabila. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale! Remediile nauriste sunt cele mai indicate.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Persoana iubita sau, dupa caz copiii, iti pot crea neplaceri. Sunt posibile dialoguri aprinse si una se spune si alta se intelege sau se face. Detaseaza-te de toate acestea, priveste realist ce vor ceilati de la tine si spune-ti punctele de vedere cu calm si prudenta. Cheful de distractii si aventuri este prezent, dar afiseaza-l cu prudenta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Zi favorabila treburilor gospodaresti. Exista incertitudini, confuzie, secrete in segmentul familial, insa astazi sunt sanse sa dai la o parate valul predominant. Abordeaza totul cu prudenta si evita exagerarile de orice fel. Un dialog cu membrii familiei sau cu rudele iti poate aduce informatii utile, dar si alinarea dorului de copilarie.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua se anunta cu multe drumuri pe distante scurte si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Scopurile pot fi diverse: de la cele de agrement pana la cele in interes profesional. Informatiile primite te vor pune pe ganduri, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Imbogateste-ti bagajul educational prin abordarea unor cursuri.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Capitolul financiar te va preocupa intreaga zi. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, insa te poti orienta si catre un mic cadou pentru sufletul tau. S-ar putea sa primesti bani sau alte recompense de la autori necunoscuti, de aceea fii prudent. Spre seara, rezerva momente pentru relaxarea alaturi de cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Elanul de a te implica in mai multe treburi te poate obosi, de aceea orienteaza-ti eforturile doar catre activitatile tale personale. Este o zi buna pentru tratamente cosmetice, inceperea unei diete sau pentru practicarea unor exercitii fizice. Dialogurile cu ceilalti te pot ajuta foarte mult. Prudenta in relatiile familiale si la treburile gospodaresti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =