Horoscopul zilei de Miercuri 7 Martie 2018

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi in care relatiile parteneriale sunt importante. Dinspre prieteni vin informatii bune privitoare fie la relatia cu partenerul de viata, fie la o relatie profesionala aflata in curs de desfasurare. Neplaceri pot aparea numai de la bugetul comun cu altii, insa cu putin efort si bunavointa se vor lamuri amiabil toate aspectele.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Probabil ca ti-ai propus sa rezolvi multe treburi personale sau profesionale. Cele mai solicitante relatii sunt cu sefii. Fii prudent la serviciu si ocupa-te mai intai de sarcinile de lucru care-ti revin in mod curent. Tendinta de a lucra peste puterile tale este mare si dificil de gestionat. Oboseala si suprasolictarea nervoasa le poti resimti serios.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile amoroase capata o coloratura noua astazi. Este posibil sa discuti cu cineva din strainatate sau cu cineva mai in varsta decat tine, obtinand astfel o deosebita placere si relaxare mentala. Pe de alta parte este rost de distractii si aventuri. Intalnirile cu prietenii sunt benefice si amuzante. Chiar si hobby-urile au sanse bune de manifestare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorinta de a sta acasa, printre cei dragi este mare si usor de indeplinit. Chiar daca in afara casei ai multe treburi de facut, organizandu-ti riguros timpul, te vei descurca foarte bine cu toate. Ai succes in a planifica bugetul comun cu membrii familiei, iar propunerile tale privitoare la investitii sau achitarea datoriilor vor fi acceptate rapid.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Debutul saptmanaii iti aduce in atentie persoanele din anturajul apropiat. Este posibil sa intalnesti multe cunostinte, prieteni vechi, rude sau sa vorbesti cu aceste persoane prin intermediul mijoacelor artificiale. Schimbul de informatii este benefic pentru toata lumea. Evita sa povestesti despre planurile si intentiile tale personale!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se pare ca-ti vor creste veniturile astazi, datorita activitatii profesionale desfasurate la un loc de munca. Sau afli informatii pretioase legate de modificarea conditiilor de munca, a colegilor sau a salarizarii. Totodata este posibil sa primesti oferte de colaborare, care promit serios sa-ti aduca venituri substantiale. Fii cumpatat la cheltuieli!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Esti hotarat sa schimbi multe in viata ta, incepand cu propria-ti persoana, continuand cu relatiile si cu situatiile in care esti implicat. Minunat este ca din partea celor dragi primesti spirjin in acest sens. Povețele, exemplele de viata, solutiile oferite pentru a imbunatati multe si marunte oferite de aceste persoane iti vor bucura sufletul si relaxa mentalul.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua te predispune la odihna si discretie. Se pare ca cel mai bine te simti acasa, printre cei dragi. Dozeaza-ti eforturile, vorbeste putin si implica-te doar in activitatile care-ti fac placere. Chiar daca este posibil sa te necajeasca sanatatea este vorba despre ceva pasager. Plimbarile in aer liber alaturi de un prieten drag iti sunt de mare folos.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Inceputul saptamanii iti aduce in preajma prieteni, dar si oameni din segmentul profesional care te sustin la serviciu. Tendinta de a vorbi mult, de a oferi amanunte despre planurile si intentiile tale personale si profesionale este greu de stapit si astfel devine paguboasa. Fii prudent, linisteste-ti mentalul si vorbeste strictul necesar.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este posibil sa fii invitat la evenimente sociale sau la reuniuni cu multa lume. Toate acestea te vor costa sume importante de bani sau va trebui sa oferi cadouri costisitoare. Pana la urma te vei simti bine, iti va placea sa fii in centrul atentiei si sa aduci o bucurie celorlalti, fie oferindu-le sfaturi pertinente, fie lucruri materiale valoroase.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua este favorabila activitatilor culturale, studiului, invatarii, dar si pentru dialoguri cu persoane aflate in strainatate. Participarea la intruniri pe teme filozofice, spirituale sau la cursuri scurte sunt alte propuneri minunate. Pe de alta parte te poti gandi la o calatorie indepartata si deja sa incepi demersurile pentru realizarea ei.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Gandurile iti sunt atrase de segmentul financiar comun cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Ai sanse bune de a-ti achita facturile, taxele, plata unor servicii de care ai beneficiat sau mai beneficiezi inca, dar si alte tipuri de datorii. Persoanele mai in varsta decat tine te vor spirjini in demersurile tale financiare si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 54