Horoscopul zilei de Sambata 12 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi in care ai nevoie de liniste, odihna si singuratate. Este mai dificil sa relationezi cu altii sau sa te implicit in activitati deosebite. Starile tale de spirit fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa nu lasi sa se observe asta. Privesti partea frumoasa a lucrurilor din viata ta si evita provocarile celorlalti. Spre seara iti poti gasi linistea alaturi de membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenii si protectorii sunt prin preajma. Cu toate ca nu prea ai tu chef de ei, totusi fii atent la ce se petrece in acest segment de viata. Ti se pot oferi informatii sau sfaturi bune, privind locul de munca. Dialogurile contradictorii vor fi la cote inalte. Sunt momente bune pentru a te gandi, pe indelete, cum sa iti imbunatatesti viata.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile cu sefii sau autoritatile sunt tema principala de astazi. Exista multe nemultumiri legate de cariera, insa lucrurile se pot remedia, daca stii cu adevarat ce vrei. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent si evita combativitatea sau tonul sarcastic. Bazeaza-te doar pe fortele tale si nu iti divulga intentiile de viitor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dorinta de studiu aprofundat este prezenta. Iti sunt favorizate demersurile specifice formelor de scolarizare pe termen lung. Relatiile cu strainatatea sunt la ordinea zilei, dar nu asa cum ti-ai dori tu. In a doua parte a zilei, un sef te poate provoca la o discutie vizavi de modul in care iti desfasori activitatea la serviciu.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Chestiunile financiare te preocupa intreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, in functie de caz, pot intra in discutie mostenirile sau partajele. Ai idei bune, forta in cuvinte, dar incearca sa asculti si parerile celorlalti. Spre sfarsitul zilei, dorinta de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din strainatate iti poate da vesti neplacute.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O zi in care ar trebui sa te ocupi de relatiile parteneriale si de colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii aprinse, neintelegeri sau stagnari ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai rabdare si evita luarea deciziilor grabite! Pana la urma lucrurile se vor rezolva cum iti doresti tu.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cuvantul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de facut si parca muncesti doar tu, iar ceilalti sunt plecati demult in vacanta. Santatea este in vizorul astrelor, iar consultatiile si analizele medicale ar trebui evitate deocamdata. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si bazeaza-te doar pe fortele tale.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Astazi esti vesel, pus pe sotii si cu dorinta de iubire. Relatiile cu persoana iubita fluctueaza destul de mult si bine ar fi sa fii prudent. Se pot produce despartiri definitive. Altii pot avea de-a face cu odraselele lor. In a doua parte a zilei se intrezaresc multe treburi la serviciu. Planifica-ti activitatile, insa ai grija sa alternezi perioadele de munca cu cele de odihna.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Daca in prima parte a zilei esti preocupat de treburile casei si problemele membrilor familiei, in a doua parte dorinta de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote inalte. Relatia cu persoana iubita poate cunoaste fluctuatii, de aceea se recomanda multa prudenta si discernamant. Spre finalul zilei, organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Relatiile cu rudele sau prietenii apropiati sunt la ordinea zilei pentru tine. Sunt posibile discutii aprinse, de aceea fii prudent si nu te implica in problemele celorlalti. Functie de caz, revin in discutie chestiunile specifice unor forme de scolarizare. Atentie ca nu iti sunt sustinute examenele si interviurile! Incearca sa vorbesti concis si direct la subiect.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Veniturile din munca desfasurata la un serviciu ti se pot rotunji. Insa cum vin banii, asa se si duc, Se pare că deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este sa fii cumpatat si sa eviti cheltuielile extravagante. Pe de alta parte, in sfera profesionala sunt tot felul de schimbari, conflicte ascunse si cu greu le poti deslusi. Ai grija la ce spui si croieste-ti in taină planuri de viitor. Energia vitala fluctueaza si de aici si starile tale de spirit.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astazi. Este vorba despre banii castigati din munca proprie sau despre conditiile de la un loc de munca. Exista multe nemultumiri in acest segment de viata, insa ai incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Atentie ca energia vitala fluctueaza destul de mult! Dozeaza-ti eforturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2