Horoscopul zilei de Sambata 2 Septembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar daca abia mijesc zorii unei noi etape de munca, tu esti cu gandurile la schimbarile ce ar putea interveni in acest sens. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit daca te grabesti sa te implici in sarciniile altora. In a doua parte a zilei se intrezaresc reuniuni cu prietenii.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vesti controversate din strainatate sau legate de studii! Dorinta de a lua contact cu alte culturi si cu oameni din tinuturi indepartate este la cote inalte. Iti sunt favorizate activitatile culturale si dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun prilej de a-ti imbogati filozofia de viata. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat dozeaza-ti eforturile.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chestiunile financiare legate de banii si bunurile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcatuirea unui bilant financiar si pentru trasarea unor noi planuri de actiune vizavi de imbunatatirea venitului familial. Pe de alta parte sunt posibile discutii legate de o mostenire sau de un partaj. Evita speculatiile de orice fel!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Relatiile parteneriale iau turnuri deosebite. Pot avea loc discutii furtunoase in care sa se puna punctul pe i. Axa tu-ceilalti este tensionata, fapt pentru care bine este sa fii prudent si sa discerni pe indelete fiecare cuvant adresat altora. Unde este cazul rupe defintiv o relatie nepotrivita sau o colaborare care nu te mai reprezinta.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti foarte implicat in treburile de la serviciu. Totusi, chiar daca ai multe si marunte de facut in sfera profesionala, bine ar fi sa iti dozezi eforturile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemelor osos si digestiv. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Apeleaza cu incredere la ajutorul celor dragi!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Cheful de distractii te insoteste intreaga zi. Relatiile cu cei dragi sunt tensionate, existand riscul unor despartiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generatii, insa atat parintii, cat si copiii vor iesi mai imbogatiti sufleteste din astfel de situatii. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere-surpriza.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Casa si familia sunt predominantele zilei. O discutie cu un membru al familiei te poate pune pe ganduri, insa nu toate informatiile primite te vizeaza pe tine. Recomandabil este sa fii prudent vizavi de tot ce tine de neam si locuinta, pentru ca factorul surpriza este prezent. Revizuieste conditiile din spatiul locativ.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua iti aduce in preajma multi oameni. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti pot fi de folos, de aceea fii deschis si accepta-le parerile. Exista varianta sa te desparti de unele persoane care ti-au fost apropiate, insa este un moment prielnic de a te debarasa de persoanele inoportune. Dupa-amiaza rezerva momente pentru odihna.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Capitolul financiar este tema propusa de astre. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Sunt momente bune de a-ti verifica balanta de venituri si cheltuieli si de a-ti creiona planuri financiare viabile pentru următoarele luni. Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca eforturile fizice ar trebui reduse.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Se pare ca te bucuri de multa popularitate. Farmecul care te inconjoara ii va atrage pe cei din jur, devenind un fel de exemplu bun de urmat. Insa, starile emotionale fluctueaza destul de mult. Tempereaza-ti elanul de a te ocupa de prea multea odata si fii mai intelegator cu cei dragi. Evita excesele de orice fel si detaseaza-te de cotidian.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O zi excelenta pentru odihna, meditatii in locuri sfinte si dialog interior. Astrele te sfatuiesc sa fii cat mai retras si sa te gandesti pe indelete la noi planuri de actiune. Se pot accentua durerile de cap si la propriu si la figurat. Gandurile tale zboara catre situația profesionala in care te afli. Ai incredere ca lucrurile se vor desfasura in favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Prietenii si protectorii iti sunt in preajma. Chiar daca se pot ivi neintelegeri sau discutii aprinse, si din aceste situatii poti afla sfaturi si informatii utile. Pe de alta parte este posibil sa renunti la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atentie pe cine mai pastrezi in preajma ta. Recomandabil este sa nu iti divulgi planurile, decat membrilor familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =