Horoscopul zilei de Sambata 30 Decembrie 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de salariul de la un loc de munca. Se pare ca este nevoie sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli, orientandu-ti eforturile doar catre lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Energia vitala este la cote joase, asa incat fii prudent si odihneste-te. Spre seară, gândește-te la discuțiile și evenimentele zilei.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dorinta de a te implica in toate sferele vietii este accentuată, însă este dificil de îndeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescuta, de aceea fii prudent si nu lasa sa se vada starea ta interioara. Mai ales ca sunt momente pasagere, pe care bine este sa le folosesti pentru ingrijirea propriei tale persoane. In a doua parte a zilei, retrage-te în liniștea casei.

 

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti discret astazi. Sufletul tau doreste interiorizare si dorinta de a-si creiona noi planuri de viata. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine insuti. Ocupa-te de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila, de aceea odihnește-te. Se recomanda remedii naturiste, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte. Este doar o stare de moment.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

În urma discuțiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiană pentru a te gândi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii și bunurile comune cu alții și de investițiile pe care le ai în plan. Evită să povestești prea multe detalii despre tine și acțiunile tale personale. Unii te pot interpreta greșit.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora. O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te framanta in ultima vreme. Spre seara, invita-ti prietenii de încredere la o sueta.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent si incearca sa te explici in cuvinte putine, dar concise. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Calm, detașare și încredere! Este momentul să te gandesti la proverbul „ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur“.

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

O zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifica-ti situatia bugetului de venituri si cheltuieli si evita speculatiile financiare. În functie de caz, vor intra în discuție aspectele privitoare la mosteniri și partaje. Energia vitala este fluctuanta, astfel incat orienteaza-ti eforturile doar spre activitățile de rutină.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Recomandarea astrelor ar fi sa iti indrepti atentia catre relatiile parteneriale si catre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei depasi momentele neplacute. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca te ocupi prea mult de alte capitole ale vietii in dauna relatiei voastre. Și are dreptate!

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Se pare ca tu ai multa treaba la serviciu. Relatiile colegiale sunt distorsionate si bine ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale. Sefii te au in vizor pe lista celor favoriti. Totusi, indeplineste-ti sarcinile de lucru cu atentie si asculta sfaturile celorlalti in privinta domeniului profesional. Sanatatea este vulnerabila. Evită consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Cheful de distractii si aventuri este accentuat. Se pot isca neplaceri in relatiile sentimentale, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a-ti indrepta eforturile catre un hobby. Fii mai selectiv in privinta prietenilor apropiati, pentru ca discordia iti poate juca feste oricand.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua este propice activitatilor gospodaresti. Vei putea face mai usor curateniile generale, reparatiile curente sau reamenjarile spatiului locativ. Te poti gandi la planuri de schimbarea locuintei sau de achizitionare a unui teren. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa tăcerea si prudenta pot face minuni. Detașează-te de tumultul cotidian!

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

O zi cu multe drumuri in scopuri diverse. Intalnirile si dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente. S-ar putea sa afli vesti alarmane legate de cineva drag, insa nu pleca urechea la tot ce auzi. Sunt momente favorabile studiului individual pentru imbunatatirea bagajului de cunostinte. Bine ar fi sa te gandesti la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 85 =