Horoscopul zilei de Vineri 1 Decembrie 2017

 

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este greu sa-ti intre cineva in voie. Controleaza-ti impulsurile si reactiile. Este doar o perioada mai putin inzestrata energetic, iar tu receptionezi aceasta energie in mod defectuos. Ocupa-te numai de treburi usoare, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Colegii de lucru te pot sustine foarte bine daca accepti.

 

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ziua predispune la introspectie si meditatii interioare. Temerile tale principale sunt legate de segmentul amoros si de aici si starile tale de spirit oscileaza mult. Detaseaza-te de toate si in acelasi timp bucura-te de toate. Este un moment in care ti-ar prinde bine sa accepti oamenii si situatiile din preajma ta asa cum sunt, fara sa ai alte asteptari.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile cu anturajul socio-profesional sunt active, dar dinspre familie iti vin informatii interesante despre aceste persoane. Ar fi bine sa asculti ce iti spun membrii familiei sau rudele. Apoi analizeaza singur informatiile primite si decide in consecinta. Seara este potrivita odihnei si meditatiilor interioare.

 

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Se pare ca vei avea de-a face cu sefi, cu reprezentanti ai institutiilor oficiale sau cu figurile autoritare din cadrul familiei. Este posibil sa fii provocat sa-ti expui parerile vizavi de mersul lucrurilor la locul de munca sau din mediul domestic. Fii prudent si alege-ti cuvintele cu grija. Unii doresc numai sa profite de pe urma planurilor si ideilor tale.

 

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Este o zi a schimbului de idei, de informatii, de a dialoga cu persoane erudite sau de planuri specifice calatoriilor. Posibil sa intampini neplaceri in demersurile propuse pentru astazi, de aceea fii prudent si adapteaza-te la situatiile ivite. Chiar daca unele evenimente vor lua turnuri neasteptate priveste partea plina a paharului si bucura-te de tot ce te inconjoara.

 

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ziua favorizeaza achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. Rudele, partenerul de viata sau colaboratorii te pot provoca la o dezbatere pe teme materiale, mosteniri sau bunuri si bani folositi si administrati in comun. Depinde numai de tine sa echilibrezi discutiile si sa multumesti pe toata lumea. Evita promisiunile si cheltuielile nefondate!

 

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Te oglindesti in relatiile cu ceilalti si astfel poti afla ceea ce gandesc acestia despre tine sau ce intentii au fata de tine. Cineva din anturajul prietenilor te va ajuta sa depistezi persoanele care-ti sunt loiale, care te respecta, care doresc sincer sa te sprijine si pe cele care doar mimeaza aceste atribute. Spre seara, gandeste-te la cele aflate astazi si planuieste remodelari personale.

 

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Segmentul muncii te solicita mult astazi, insa iti este greu sa faci fata porvocarilor. Pe de o parte este vorba despre faptul ca sanatatea este vulnerabila si organismul obosit. Insa pe de alta parte se pare ca transformarile tale interioare sunt din ce in ce mai profunde si astfel nu mai poti accepta orice nici la locul de munca, nici in plan personal.

 

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunt multe provocari in plan amoros, fie din partea persoanei iubite, fie din partea copiilor. Cei dragi vor sa se bucure mai mult de prezenta si eforturile tale, insa tu esti retras si cufundat in gandurile tale. Lasa deoparte preocuparile personale si apropie-te de ceilalti. Astfel ai sanse sa te bucuri de activitati distractive si recreative.

 

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Familia si casa reprezinta subiectele principale ale acestei zile. Pot aprea discutii aprinse cu membrii familiei, pentru ca ori esti plecat departe de ei, ori esti atat de ocupat cu treburile tale incat pare ca ai uitat de segmentul familial. Orietenaza-ti eforturile si atentia spre cei dragi si participa activ la viata familiei.

 

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ziua predispune la activitati intelectuale, schimb de informatii, dialoguri ample cu persoanele din anturajul apropiat. Totusi aspectele care vizeaza domeniul profesional sunt accentuate, astfel ca tot ce afli iti este util la serviciu. Spre seara, rezerva momente de odihna si pentru lecturi usoare si amuzante. Fii prudent, daca esti nevoit sa calatoresti.

 

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Cheltuielile si veniturile obtinute din activitatea profesionala sunt aspectele care te preocupa intreaga zi. Posibil ca din cauza partenerului de viata sa fii nevoit sa treci printr-o perioada destul de austera. Fii vigilent si sustine-ti punctele de vedere intr-o discutie cu acesta. Nevoile tale personale si eforturile depuse in campul muncii trebuie rezolvate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 35