Horoscopul zilei de Vineri 18 August 2017

Horoscopul zilei de Vineri 18 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile cu anturajul apropiat vor cunoaște turnuri importante. Este bine sa fii mai selectiv cu oamenii carora te destăinui, deoarece nu toți sunt ceea ce par. Controleaza-ti gandurile si alege-ti cu grija cuvintele. Posibil să fii etichetat astazi intr-un mod destul de subiectiv. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importata a zilei. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o șuetă cu cineva drag.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Se întrezăresc cheltuieli. Recomandabil este să fii prudent, deoarece veniturile tale sunt incerte. Pe de o parte îți vin bani, insa pe de alta, deja sunt cheltuiți de câteva zile. Evita planurile de investitii sau asocierile in afaceri asa-zise profitabile pentru toti cei implicati. Tot ce tine de regimul banilor este acum rasturnat si subiectiv. Echilibreaza-ti nevoile si rezuma-te la cheltuielile strict necesare.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o zi in care emotivitatea este accentuata. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici relatiile cu ceilalti sunt tensionate. Minunat ar fi sa te ocupi doar de indatoririle tale si sa fii cat mai discret. Renunta la obiceiuri, idei, conceptii, directii de viata care s-au dovedit nefolositoare pana in prezent. Alcatuieste-ti noi planuri de viitor si fii optimist. Lucrurile chiar se desfasoara in favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Esti retras si greu observabil in perisajul cotidian. Vin care tine informatii pretioase legate de locul de munca. In aparenta relatiile cu sefii sunt bune, insa retine ca este doar o aparență. Pot izbucni conflicte din te miri ce. De aceea, controleaza-ti reactiile si ține-te departe de discuții frivole sau situații incerte. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator și coloanei, însă, odihna, o dietă ușoară și detașarea de toate îți sunt suficiente.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Esti sustinut astazi de prieteni sau protectori. Totusi, ar fi bine să nu îți divulgi planurile de viitor sau să îți dai prea mult cu părerea pe diverse teme comune cu altii. Exista riscul să apară divergențe majore de opinie si este mai greu sa faci față unor discutii aprinse. Retine sfaturile si îndemnurile pe care le primesti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber, alaturi de cineva drag.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se contureaza evenimente importante in sfera profesională. Întâlnirile și dialogurile cu sefii sau cu diverse persoane cu funcție te vor pune pe ganduri. Temerile tale legate de locul de munca sau de relatiile colegiale sunt accentuate. Riscurile nu sunt chiar atat de mari pe cat crezi tu. Totusi ti-ar prinde bine schimbarea atitudinii fata ceilalti si mai multa discretie. Este posibil de asemenea sa fii implicat in activitati socio-profesionale cu efecte pe termen lung.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Gândirea îți este dominată de temeri mai mult sau mai putin fondate. De aici, felul in care vorbesti și relaționezi cu ceilalti pot duce la multiple neintelgeri. Tempereaza-ti starile si ordoneaza-ti gandurile. Este nevoie să-ți schimbi mentalitatea, fie ca este vorba despre viata privata, fie despre zona profesionala in care activezi. Planifică un program de instruire personala pe termen lung, cu asistență din partea unor persoane avizate.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor si relationarii cu institutiile financiare. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc crescut de erori in documente sau in calcule. De asemenea este posibil să plătești daune de pe urma actiunilor partenerului de viata, a unei rude sau de pe urma colaborarilor profesionale. Rezerva-ti momente pentru a te gandi pe indelete la situatia ta financiara si a trasa noi direcții.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua îți aduce in atentie relatiile parteneriale. Exista o mare vulnerabilitate pe acest segment de viata, de aceea fii prudent. Pe de o parte, colaborarile profesionale sunt tensionate si au puține șanse sa reziste testului timpului. Insa pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ți schimba pozitia si atitudinea fata de partenerul de viata sau cei de afaceri. Provocarea momentului consta a te adapta rapid răsturnărilor de situație.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua îți aduce multă forfotă la serviciu. Relatiile colegiale sunt haotice, fiind bine să te bazezi doar pe fortele tale. Dozeaza-ti eforturile si ocupă-te numai de priorități. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului respirator. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Remediile naturiste, compania oamenilor veseli și dragi sunt cele mai bune remedii.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii îți oferă disconfort. De ceva vreme, discordia si-a facut cuib in sectorul amoros, de aceea fii prudent și nu răspunde provocarilor. Mai mult este vorba despre temerile tale ascunse, care ies la ivela din când în când. Este momentul să-ți schimbi viziunea asupra iubirii si implicațiilor ei. Astfel te vei liniști, iar relatiile cu cei dragi vor deveni miunate.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Casa si familia te acaparează din plin. Posibil ca un membru al familiei să aibă nevoie de suportul tău material și moral. Esti sensibil la problemele celor dragi, însă ține-ți firea. Exista si varianta ca ceilalti sa profite de tine si de veniturile tale, folosind șantajul emotional. Pastreaza o distanta sanatoasa fata de toata lumea. Ofera-ti ajutorul numai dupa cercetarea atenta a situatiile in care vrei să te implici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 64 = 68