Horoscopul zilei de vineri 21 iulie 2017

Berbec: Nativii din Berbec simt nevoia de o schimbare astăzi. Dacă până mai ieri se auzea Dean Martin în surdină, schimbă placa și din casele lor răsună Bon Jovi. Să fie vina caldurii? Keep up the good job!

Taur: Ziua de astăzi se arată favorabilă pentru cei care își caută de mult timp un loc de muncă. Trebuie totuși să te arăți cumpătat/ă, fiindcă nu tot ce zboară se mănâncă și nu orice contract e cel care-ți asigură drumul către fericire. Acordă atenție la ce semnezi și nu te grăbi! Graba întotdeauna strică treaba!

Gemeni: Pe cât de duală ești, pe atât de serioasă te arăți în ceea ce privește întâlnirea pe care ți-ai programat-o pentru diseară. Ai grijă, nu e o perioadă tocmai favorabilă pentru a ți se frânge inima. Dacă nu ai mai avut o relație stabilă de multă vreme, nici nu o vei avea în perioada următoare, fiindcă obiceiurile vechi ale Gemenilor nu se schimbă peste noapte. Sub tine zace același lup, dar cu un alt cojoc.

Rac: În prima parte a zilei nu ai parte de liniște, dar spre final lucrurile se îmbunătățesc și primești și câteva complimente din partea celor dragi. Acceptă-le cu zâmbetul pe buze și mergi mai departe!

Leu: În sfârșit s-a hotărât să se schimbe ceva în relația dintre voi doi. Ar trebui să mai cochetezi din când în când cu toleranța. Nu-l mai bate la cap, nu-i mai reproșa nimic măcar o zi și vezi ce se întâmplă.

Fecioara: Astăzi ai parte de multe oportunități, e momentul ca lucrurile să se aranjeze de la sine. S-a zis cu nodurile în gât și lacrimile pe care nu le-ai arătat nimănui.

Balanță: Ai mari șanse să te îndrăgostești astăzi. Ar trebui să acorzi atenție tipilor din metrou, de pe stradă, din autobuz, de la chioșc, nu știm de unde sare iepurele și cum începe o poveste mai ceva ca-n Grease.

Scorpion: Ar trebui să te oprești din tot ce faci, să tragi o gură de aer proaspăt în piept și să încerci niște autoanaliză. Păi, se poate? N-ai obosit să tot critici ce e în jurul tău și pe tine să nu te vezi? Renunță la aceleași argumente obosite. Haide, ia o pauză!

Săgetător: În ultima vreme, cele mai mari probleme ale tale sunt scenariile pe care ți le faci singură și în care începi să crezi. Mai bine acordă-ți ție toată atenția asta, prin care te închipui înșelată în diferite circumstanțe, și fă-ți o ceașcă de ceai de mentă.

Capricorn: O cam dai în bară la interviuri, iar prin buzunare suflă vântul. Motivează-te puțin și fă câteva exerciții, te vor liniști; după ce te liniștești, vei găsi soluțiile tuturor problemelor și nu vei da peste și mai multe probleme.

Vărsător: Ți-ai cam luat-o în cap, insiști și insiști, vezi că nu merge, continui să insiști. Oprește-te, coboară-ți capul din nori, încetează să te mai gândești la lucruri irealizabile. Gata? Suntem prezente, în sfârșit? Ia o carte bună, scrie în jurnal, lasă-l să plece…

Pești: Uneori e mai bine doar să îți continui drumul, fără să te uiți înapoi. Schema e simplă, cazi, te ridici, cazi iar, te ridici, așa-i pe toate planurile. După ultimul șut dat optimismului tău, ai înaintat și mai mult. Deconectează-te de la tot și acordă-ți niște timp. Pare că-l meriți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 35