Horoscopul zilei de Vineri 25 August 2017

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Relatiile socio-profesionale sunt tensionate, fiind posibile multe rasturnari de situatie. Comunicarea este învăluită în umbră si una se gandeste, alta se spune si cu totul alta se intelege. De aceea, fereste-te de discutii importante dau de semnarea documentelor. A doua parte a zilei iti aduce idei bune legate de partenerul de viață și de colaboratori.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Energia zilei te predispune la multă forfota atât în plan personal, cât și în plan profesional. Colegii iti pun bete in roate, de aceea fii prudent si ocupa-te doar de indatoririle tale. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. De evitat, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista posibilitatea aparitiei erorilor.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt tensionate, dar este ultima încrâncenare pe acest segement de viata pentru multa vreme de acum încolo. Este bine sa accepți starea reală a situatiei dintre tine si persoana iubita sau copii și să le acorzi încrederea si libertatea de care au nevoie. Schimbarea mentalitatii tale vizavi de cei dragi este cea mai buna soluție.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua îți poate aduce multe tensiuni acasă, printre membrii familiei. Este bine să lămurești chestiunile familiale sau patrimoniale trenante, deoarece ai toate sansele de a gasi solutii viabile si de a dizolva animozitățile. Dupa-amiaza, organizeaza o reuniune familiala-surpriză în care sa îi provoci pe ceilalti la depănarea amintirilor plăcute.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Ziua te predispune la multe drumuri pe distante scurte. Dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt frecvente si aducătoare de informatii controversate. Fii prudent, asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Imboldul de a-ti mărturisi fățiș disprețul sau dezaprobarea față de cele discutate în preajma ta îți poate crea neplăceri pe termen lung.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Capitolul financiar îți creează neliniști astăzi. Este posibil sa primesti bani, insa deocamdata se pare că lista ta de cheltuieli urgente are nevoie de un buget mult mai mare. Recomadabil este sa îți selectezi atent prioritățile și să lași deoparte mofturile sau ajutorarea altora. Veștile privind modificarea salarizării tale la locul de muncă abundă din toate părțile.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi de tumultul cotidian si daca te-ai ocupa numai si numai de tine. Energia vitală este fluctuantă, de aceea hrănește-te sanatos si evita eforturile fizice prea mari. Emotiile sunt accentuate, existand riscul sa fii subiectiv in aprecieri sau decizii. Dupa-amiaza te vei simti mai bine. Relaxeaza-te la o șuetă cu cineva drag si de incredere.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Intrigile bănuite la locul de munca pot prinde contur vizibil astazi. Insa, concluziile tale pot fi eronate. Deocamdata, aduna informatii si gandeste-te pe indelete la ceea ce se petrece in domeniul profesional in care activezi. Sanatatea este precara, dar nu se recomanda astazi consultatii si analize medicale. Odihna, dieta potrivita, dialogurile cu oamenii dragi te ajuta mult.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este bine sa stai departe de prieteni sau așa-zișii susținători. Acestia te pot sfatui sa-ți schimbi locul de munca, sa faci investitii sau credite, ba chiar sa le oferi lor bani sau bunuri sub forma de imprumut. Gandirea si comunicarea sunt subiective, existand riscul de a lua decizii gresite sau de face promisiuni nefondate. Spre seara, confortul casei si membrii familiei iti vor aduce alinare.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Domeniul profesional te solicita din plin. Esti vedeta contextului socio-profesional in care activezi, dar si printre membrii familiei, astazi esti faimos. Tendinta de a riposta la orice remarca sau gest din partea celorlalti iti poate aduce neplaceri. Fii intelegător, ai rabdare si asculta atent ceea ce ti se spune. Spre seara te vei simti mai bine.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Mentalul iti este rascolit si cu greu poti sa iti aduni gandurile. Relatiile cu ceilalti sunt tensionate, de aceea fii prudent atat in dialoguri, cat si daca este vorba despre semnarea documentelor sau luarea deciziilor importante. Demersurile legate de calatorii, de abordarea unor programe de instruire personala sau profesionala pot cunoaste amânări sau răsturnări de situație.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie – 20 martie)

Ziua este favorabilă achitării facturilor, dar si pentru lamurirea unor chestiuni banesti comune cu partenerul de viata, rudele sau colabotatorii profesionali. Legat de banii si bunurile adminstrate si folosite impreuna cu altii exista deocamdata multa nemultumire. Restrictiile financiare sunt frecvente, existand si varianta sa te imprumuti sau sa amani unele plati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =