HOROSCOPULZILEI DE 15.06.2014

 

luna-plina-in-sagetator-680x510

DUMINICA, 15 IUNIE

BERBEC
Aveti o stare de dezechilibru interior de care puteti scapa doar daca va apucati serios de treaba. Munciti mult, in domenii diverse si inregistrati succesele sentimentale asteptate. Probleme renale.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

TAUR
Treceti printr-o perioada de mari schimbari. E timpul sa va gasiti o persoana care sa accepte pretentiile dv. Este foarte posibil sa rupeti relatiile cu cel mai important protector, din cauza partenerului de cuplu.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

GEMENI
Firea diplomata va face un bun negociator, asa incat astazi nu ratati ocazia sa ajungeti la un consens. Faceti drumuri pentru a pune bazele noilor achizitii, planificate de la inceputul lunii precedente.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

RAC
Veti fi laudat si poate chiar “premiat”. O persoana pe care nu ati vazut-o de multa vreme va cauta. Chiar daca nu aveti bani suficienti, va descurcati. Familia va pregateste o surpriza de proportii.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

LEU
Va simtiti bine, aveti un tonus de invidiat si ce e mai potrivit decat o raita prin magazinele de lux! Nu veti putea finaliza activitatile casnice din cauza unei femei bolnave venite in vizita.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●

FECIOARA
Mare atentie la conflictele care se pot naste cu partenerul, pentru ca nu ii satisfaceti pretentiile! Incepeti sa va descurcati foarte bine in domenii noi, dar sunteti numai pe drum. Datorii din nou amanate.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

BALANTA
Contorizati castiguri foarte mari in bani. In casa, exista tot felul de tensiuni, care va incarca nervos (posibile discutii referitoare la o mutare). Spre seara, se anunta o petrecere aniversara, la care o sa fiti “vedeta”.
Sanatate – ●●
Bani –●
Dragoste –●●●

SCORPION
Partenerul vrea sa schimbati un pic rutina, asa ca o buna solutie este sa il invitati la o cina romantica. Faceti rost de bani, numai ca totusi va certati, atat cu partenerul de viata, cat si cu familia.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SAGETATOR
Cel mai bine ar fi sa va inarmati cu multa rabdare, pentru ca rudele va vor solicita nervos. Sunteti senzual, incarcat de energie si gata oricand sa mai faceti un drum cu prietenii la distractie.
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●

CAPRICORN
Chiar daca nu este vorba de adevarate certuri conjugale, asteaptati-va la schimbari radicale in familie. Va terminati activitatile in timp util, aveti ragaz sa-i ajutati pe cei din jur si sa va… plictisiti.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●

VARSATOR
Nu va incurcati in detalii “minore” si renuntati la tot ce este de prisos. Veti dedica ziua curateniei de sezon. Apar probleme de sanatate – seniorii trebuie sa se fereasca de umezeala, iar juniorii, de soare!
Sanatate – ●
Bani –●●
Dragoste –●●●

PESTI
Cineva va va propune o afacere din care este posibil sa iasa multi bani. Nu va lasati imediat tentat! Va impacati cu rudele si treceti la treaba, deoarece s-au anuntat musafiri multi de la mare distanta.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 6