HOTII DEUTS BAHN

  • BundespolizeiFirme ce au furat de la Deutsche Bahn

Facturi prea mari sau complet greșite. Mai multe societăți afiliate căilor ferate germane ar fi înșelat compania sau ar fi păgubit cu sume semnificative. Acestea au fost responsabile pentru asigurarea șantierelor de construcții.

 

Deutsche Bahn a devenit din nou victima escrocilor. Sub suspiciunea de fraudă, poliția federală a început cerecetările asupra mai multor companii la nivel național care se ocupă de siguranța căilor ferate. Acuzațiile include, printre altele, prejudicii aduse companiei de căi ferate prin emiterea de facturi false, declarația aparținând unui purtător de cuvânt al Poliției Federale.

 

Există o rețea de astfel de companii, cu sedii în Baden-Württemberg, Bayern, Hessen, Thüringen, Berlin, Schleswig-Holstein, Niedersachsen und Nordrhein-Westfalen. Doar în Berlin poliția federală a folosit aproximativ 45 de agenți, iar la nivel național numărul acestora va depăși 300. Cercetările au avut ca scop obținerea de dovezi care să permită arestarea persoanelor suspecte.

 

Firmele sunt acuzate că au introdus pe facturi servicii suplimentare, care nu au fost efectuate în realitate, ori au fost menționate pe facturi ca fiind mai scumpe decât valoarea lor reală. Purtătorul de cuvânt al poliției nu a oferit o sumă la care s-ar ridică totalul prejudiciilor, dar a declarat că nu este vorba de bani puțini.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 27