Hotii din Oradea nu sunt nicidecum precum haiducii lui Robin Hood de altadata

img1544

“Identificarea parghiilor de cooperare Politie – Federatia Patronilor Bihor, pentru creearea unui climat de dezvoltare a mediului de afaceri in Municipiul Oradea” a fost tema intilnirii organizata la sediul FPBH in prezenta presedintelui federatiei, Ioan Lucian iar din partea Politiei Municipiului Oradea fiind prezenti, comisarul sef de politie Sandru Radu – adjunct al sefului Politiei Municipiului Oradea, inspectorul principal de politie Curta Radu – ofiter specialist in cadrul Serviciului de Ordine Publica, agentul sef principal Capris Florin din cadrul Biroului Politiei de Proximitate.

Convorbirile s-au axat pe teme de interes pentru mediul de business cum sunt actiuni de concurenta neloiala, furturile de metale din companii, organizarea mai riguroasa a sensurilor de circulatie rutiera in momentele de varf ale zilei. Conducerea Politiei a retinut cu atentie problemele ridicate dar au si acceptat cu amabilitate ca printr-o deschidere mai larga cu media prin conferinte saptaminale organizate chiar la sediul FPBH, zecile de cazuri de abateri saptaminale constatate de dansii sa fie aduse la cunostinta mediului de afaceri  si astfel sa se creeze cadrul ca prin relatarea frecventa a acestora numarul abaterilor sa se reduca.

Un aspect este limpede, ca furturiile “colorate” din sediul companiilor nu sunt nicidecum apreciate de patroni ca actiuni gen “ROBIN HOOD” din vremurile trecute, acum avem actiuni de caritate care nu au nici o legatura cu aceste hotii jenante de cabluri, alimente din magazine, jucarii,.. samd.Robin Hood Tax campaign

De asemenea, in contextul cresterii popularitatii si autoritatii politiei oradene,oras esentialmente turistic, s-a emis ideea unei vestimentatii mai atragatoare,ocazional, care sa atraga turistii in a se fotografia cu acestia, ca si mesaj  “SELFIE” de incredere (vezi imaginea).

Welsh Guards

Pentru companiile cu suprafete de activitate de peste 500 mp s-a recomandat ca acestea  sa-si faca evaluari de risc cu firme autorizate pentru ca in conformitate cu noile reglementari (HG 301/2014) sa-si optimizeze sistemul de protectie si paza a patrimoniului corporativ.

Dupa circa 100 de miinute de convorbiri constructive s-a stabilit ca trimestrial mediul de afaceri, sustinut de cea mai veche organizatie patronala din Romania, FPB, sa reia cu consecventa acest tip de consultare bilaterala.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile..la intilnirea cu conducerea politiei municipale evident s-a discutat despre hoti….

-Cica s-a inventat un robot care prinde hoti.

In China a prins in 5 minute 100 de hoti,

in America a prins in 5 minute 200 de hoti,

in Romania in 5 minute s-a furat robotul.

article-2235513-161F19D3000005DC-306_306x462

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =