Hoverboard-urile şi trotinetele, în topul celor mai utilizate vehicule electrice de români

Conform datelor Quickmobile, cel mai bine vândut vehicul electric este un hoverboard-ul cu difuzor bluetooth incorporat, utilizatorul putând asculta muzică în timp ce se plimbă. Preţul de pornire este de 1.200 de lei. Următoarea poziţie în clasament este ocupată de o trotinetă electrică pliabilă, disponibilă la un preţ de pornire de 1.000 de lei.

Bicicletele electrice ocupă poziţia a treia în top, urmate de skateboard-uri şi drift trike-uri.

Conform datelor companiei, aproximativ 75% din comenzile pentru vehicule electrice înregistrate de retailer sunt generate de bărbaţi. În timp ce aceştia preferă hoverboard-urile, femeile preferă trotinetele electrice.

În ceea ce priveşte bugetul mediu alocat de către români pentru achiziţionarea unui vehicul electric, acesta este de aproape 1.400 de lei, însă sunt şi clienţi care au optat pentru produse mai scumpe, plătind 8.000 de lei pentru un transportator electric.

Din totalul clienţilor care comandă vehicule electrice de pe Quickmobile, cei mai mulţi provin din Bucureşti, urmaţi de cei din Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Baia-Mare.

Quickmobile.ro este un magazin online de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii din România, fiind completat de o reţea de puncte de vânzare în centrele comerciale din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 4