HP pierde în afaceri

328AF200C58E7ACA

HP pierde în afaceri
A fost orice mai puțin un trimestru bun pentru Hewlett-Packard. În toate domeniile gigantul tehnologic raportează pierderi. Chiar și acolo unde a anunțat inițial că va câștiga. Iar acum șefa grupului este tot mai mult sub presiune.

Regres pentru grupul tehnologic american Hewlett-Packard. În ultimul trimestru grupul a pierdut aproape în toate domeniile de afaceri. Președinta companiei, Meg Whitman, este tot mai mult sub presiune și planifică o reconstrucție majoră pentru anul viitor.

Grupul cu tradiție în Silicon Valley a anunțat că vânzările în trimestrul a patrulea din anul fiscal 2013-2014 au scăzut cu 2,5% și în mod surprinzător la suma de 28,41 miliarde de dolari. Profitul a scăzut cu fix 3 procente la 2,01 miliarde de dolari. Whitman, care este la conducere din anul 2011 și care nu reușit până acum să schimbe cursul companiei, spune că a fost clar încă de la început că nu va fi semnificativ mai bine.

De asemenea, anumite domenii de activitate în care președintele a anunțat creșteri, au scăzut în mod semnificativ. A scăzut chiar și divizia de imprimante. În afacerile cu PC-uri, situația s-a stabilizat recent. Dar recuperarea a fost și aici destul de slabă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/HP-bricht-das-Geschaeft-weg-article14036681.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 50 =