HTC U11 – la fel de puternic ca și Galaxy S8

Pe internet circulă deja imagini cu aspectul HTC U11. Acesta arată că smartphone-ul este la fel de bine echipat ca și Galaxy S8. Mult mai interesant este însă ceea ce HTC a ales să facă diferit de Samsung.

Pe data de 16 mai HTC va prezenta la Taipei cel mai puternic concurent pentru Galaxy S8. Noul smartphone al taivanezilor vine cu un concept complet nou de operare, care nu folosește nici un fel de taste. Iar după cum arată imaginile cu carcasa dispozitivului, prezentate de revista de tehnologie “Gear”, HTC U11 este în același timp la fel de puternic ca și modelul de top de la Samsung.

Dacă datele se confirmă, smartphone-ul va avea un ecran cu diagonală de 5,5 inch și rezoluție QHD (1440 x 2560 Pixel). La fel ca și Galaxy S8, acesta va fi propulsat de cel mai nou cip de la Qualcomm, Snapdragon 835, care fi ajutat de o memorie de lucru de 4 sau 6 GB, precum și de un spațiu de stocare de 64 sau 128 GB. Într-un test de tip benchmark HTC U11 a arătat că se ridică la performanțe similare cu cele ale Galaxy S8.

Pe partea din spate este amplasată o cameră de 12 megapixeli cu o apertură de f/1.7, stabilizator optic de imagine și bliț cu două tonuri. Camera frontală va înregistra imagini cu o rezoluție de 16 megapixeli utilizând o apertură mai redusă, de f/2.0. Acumulatorul va avea o capacitate de 3000 miliaperi-oră. Căștile se vor conecta direct la portul de tip USB-C, care oferă printre altele funcții de anulare activă a zgomotului și redarea de formate audio de înaltă calitate. Smartphone-ul este de asemenea protejat împotriva depunerilor de praf și scufundărilor de scurtă durată în apă ca urmare a certificării IP57.

http://www.n-tv.de/technik/HTC-U-11-so-stark-wie-das-Galaxy-S8-article19818820.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 42