Huawei Mate 10 Pro este regele acumulatorilor

 

Prin modelul Mate 10 Pro cei de la Huawei scot la vânzare un model de dimensiuni mari, care are o autonomie neobișnuit de mare. Dispozitivul prezintă și alte avantaje în test, care fac din el unul dintre cele mai bune telefoane mobile ale anului 2017, iar acesta este semnificativ mai bun decât iPhone X.

Deja de la modelele anterioare Huawei ne-a arătat că poate construi smartphone-uri mari, dar manevrabile, care se remarcă prin aparate foto de calitate, autonomie sporită și un raport excelent preț/calitate. Prin modelul Mate 10 chinezii fac un pas în plus și oferă un phablet, care este suficient de puternic pentru a se clasa în top sau chiar să facă concurență pentru Apple sau Samsung.

Mate 10 Pro este un smartphone puternic cu ecranul său de 6 inch, dar este cu toate acestea mai compact decât predecesorul. Acest lucru se datorează faptului că Huawei a folosit de data aceasta un format 2:1 pentru ecran, care are ramele mult mai înguste. În afară de asta ecranul poate fi controlat prin intermediul unor taste virtuale, care pot fi amplasate oriunde pe display. Astfel că, dispozitivul este relativ ușor de controlat în ciuda dimensiunilor sale. Cu o apăsare ușoară se merge un pas înapoi, iar o apăsare mai lungă duce la ecranul inițial. Dacă se apasă butonul de pe margine, atunci se deschide o prezentare generală cu ultimele documente sau funcții utilizate. Per total, Mate 10 Pro reprezintă un phablet pe bază de Android, care se poate manevra chiar și cu o singură mână.

Huawei a reușit de asemenea să implementeze un design de înaltă calitate acestui smartphone. Este simplu, dar elegant. Partea din spate, construită din sticlă, este deosebit de arătoasă, iar banda strălucitoare amplasată în jurul elementelor de cameră adaugă detalii atrăgătoare. Pe margini, carcasa de aluminiu subțire este ușor curbată, ceea ce face ca dispozitivul să fie ușor de ținut în mână. Senzorul de amprentă digitală este așezat central sub camera foto, exact pe degetul arătător. Este de asemenea primul smartphone Huawei certificat IP67, deci rezistent la apă și la praf. Nu mai există un port special pentru căști, Huawei a dedicat această funcție portului USB-C.

Bateria are o capacitate de 4000 miliamperi-oră, la care se adaugă un ecran eficient, precum și un sistem inteligent de administrare a aplicațiilor. Astfel că este cu adevărat dificil pentru utilizator să epuizeze acumulatorul într-o singură zi. În cazul unei utilizări moderate dispozitivul poate funcționa chiar și două zile după o singură încărcare. Iar odată descărcată, bateria este realimentată foarte rapid – ea ajungând la 50% din capacitate după doar 30 de minute.

http://www.n-tv.de/technik/Das-Huawei-Mate-10-Pro-ist-der-Akku-Koenig-article20113555.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 45