Hugo Boss își pierde “Boss-ul”

logo3

După o avertizare de profit și o scădere a cursului acțiunilor, șeful Hugo Boss, Claus-Dietrich Lahrs, ridică steagul alb și se predă. Afacerile slabe afectează în continuare cursul acțiunilor. Însă acest pas a fost bine primit pe burse.

Concernul modern Hugo Boss trebuie să își caute un nou șef. Directorul executiv actual, Claus-Dietrich Lahrs, va preda funcția la sfârșitul lunii februarie, după cum a anunțat compania. Votul burselor este unic: acestea au evaluat în unanimitate decizia ca fiind una pozitivă. Cu aceste acțiuni în cadrul indicelui MDax s-a mers tot în sus. Pe parcursul ultimelor șase luni cursul aproape că s-a înjumătățit.

Ca parte din primele reacții de pe burse, un broker a declarat că CEO-ul Hugo Boss este răspunzător pentru strategia care a dus companie într-o situație de criză. Presiunea asupra sa a crescut din nou după recenta avertizare de profit, subliniază brokerul. Acțiunile au scăzut cu aproape 30% după prezentarea cifrelor. Cu toate acestea nu va fi ușor să scoată brandul din criză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =