Hyperloop One dezvăluie posibilele rute Hyperloop din SUA

Hyperloop One a anunțat posibile locații pentru instalarea tehnologiei de transport promovate de Elon Musk, tehnologie care ar putea revoluționa transportul între orașe.

Compania a anunțat că finaliste sunt rutele Dallas către Houston (1030 km), Chicago către Columbus (Ohio) și către Pittsburgh (785 km) și Cheyenne către Denver și Pueblo, Colorado (580 km). Hyperloop One va efectua studii de caz amănunțite în fiecare regiune înainte de a decide care va fi locația pentru prima rută comercială din SUA a sistemului Hyperloop.

Studiile vor lua în considerare aspecte precum cererea pentru servicii de transport și costurile generale. SpaceX operează deja o unitate de test Hyperloop în California, iar The Boring Company, altă companie deținută de Elon Musk, se află în discuții cu consiliul local din Hawthorne, California, pentru a dezvolta tuneluri destinate unei rute de test, dar nu a fost încă stabilită o rută între două orașe americane.

Cei patru finaliști au fost anunțați după o competiție globală care a vizat alegerea celei mai bune rute. Potrivit celor de la TechCrunch, propunerile au fost analizate pentru a se determina potențialul fiecărei rute din punct de vedere al infrastructurii, tehnologiei, reglementărilor locale și a cererii pentru servicii de transport.

În plus față de cei patru finaliști, Hyperloop One ia de asemenea în considerare propuneri pentru rute între orașe în țări precum Anglia, Mexic, India sau Canada.

http://www.teslarati.com/hyperloop-one-reveals-u-s-finalists-hyperloop-route/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 70