Hypovereinsbank admite infracțiuni fiscale

Hypovereinsbank

Hypovereinsbank admite infracțiuni fiscale

Așa ceva nu a mai existat: este pentru prima dată când o bancă germană majoră admite că ar fi înșelat fiscul în mod repetat. Hypovereinsbank nu vrea doar să își ușureze conștiința, ci și pedeapsa este mai ușoară în cazul mărturisirii.

HypoVereinsbank (HVB) a comis două infracțiuni fiscale grave conform informațiilor din Suddeutsche Zeitung. HVB a fost prin urmare implicată în afaceri cu acțiuni prin care a înșelat fiscul și a ajutat la înființarea de firme fantomă prin intermediul filialei sale de la Luxembourg, prin care clienții puteau ascunde bani de autoritățile fiscale.

HVB ar trebui să plătească pentru cele două abateri peste 20 de milioane de euro amendă, dar numai pentru faptul că a cooperat în cadrul anchetei.

Procuratura de la Köln nu va mai reduce suplimentar pedeapsa pentru a recompensa Hypovereinsbank pentru cooperare, potrivit datelor oferite de insideri. Decizia discutată și stabilită între procuratura publică de la Köln și filiala UniCredit va fi prezentată la sfârșitul lunii iulie în cadrul reuniunii viitoare a consiliului de supraveghere al băncii.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hypovereinsbank-gesteht-Steuerdelikte-article15512911.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 51