Hyundai pune Samsung în umbră

seoul

Hyundai pune Samsung în umbră
Este vorba despre o locație de aproximativ 80.000 de metri pătrați în cartierul nobil din Seul, Gangnam. Prin urmare, cele două conglomerate Hyundai și Samsung se ceartă. În spatele războiului ofertelor stă cu toate acestea complet altceva, ce valorează miliarde.

O achiziție imobiliară scumpă aduce acțiunile producătorului auto sudcoreean Hyundai Motor sub presiune. Compania, în prezent al cincilea cel mai mare producător de automobile din lume, a bătut într-adevăr oferta Samsung Electronics pentru o proprietate la modă din cartierul Gangnam din capitala coreeană Seul. Dar pentru acest lucru au trebuit să achite peste 10,55 triliarde de woni (echivalentul a 7,9 miliarde de euro). Iar acționarilor li s-a părut o sumă mult prea mare pentru aproximativ 80.000 de metri pătrați. Acțiunile au scăzut în consecință cu 9,2%.

Hyundai a declarat că are nevoie de spațiu pentru noul lor Global Business Center, cu care doresc să consolideze poziția brandurilor proprii în industria auto coreeană. Selecția Hyundai Motor group, care include Kia Motors, a plătit de trei ori mai mult decât valoarea estimată anterior a terenului. Potrivit insiderilor, Hyundai vrea să copieze VW și să contrsuiască un fel de Autostadt.

Acțiunile Kia au scăzut cu 7,8%. Vânzătorii însă, Coreea Electric Power, pe de altă parte, a arătat o creștere puternică de 5,8%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Hyundai-baut-VW-Autostadt-nach-article13631346.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 76