ATENTIE! Ia vedeti, sunteti printre firmele care pot primi bani din redistribuirI POS CCE 2007-2013?

proiectare

Din POS CCE prin redistribuiri s-au creat fonduri disponbile. IMM-urile din lista de rezerva au prioritate – sunteti acolo ?

Vedeti lista completa aici:LISTA-Proiectelor-Care-Pot-Primi-Fonduri-UE-POS-CCE-Din-Redistribuiri


Autoritatea de Management pentru programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) a publicat, marti, o lista de rezerva cu 265 de firme mici si mijlocii care initial ratasera finantari europene, insa acum vor putea primi fonduri UE, rezultate din redistribuirea unor sume ramase din rezilierea unor contracte vechi.

Este vorba despre proiectele care au obtinut punctaje de 60 – 77 de puncte in urma evaluarii, in cadrul Apelului de proiecte nr. 5-2014, aferent Operatiunii 1.1.1 – “Sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile” din cadrul Axei prioritare 1 POSCCE (2007-2013) – “Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”.

“Toate proiectele aflate pe lista de rezerva, respectiv proiectele care in urma procesului de evaluare si selectie au obtinut punctaj intre 60-77 si care pot fi implementate pana la data de 31.12.2015 vor putea fi contractate”, a informat AM POS CCE, din subordinea Ministerului Fondurilor Europene.

In urma publicarii listei, Autoritatea de Management va transmite notificari catre toti potentialii beneficiari (care apar pe lista).

Firmele de pe lista, notificate, trebuie ca, in termen de 3 zile lucratoare de la primirea notificarii , sa informeze Autoritatea de Management daca doresc semnarea contractului de finantare, cu implementarea proiectului in timp util nu mai tarziu de 31 decembrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 8