IERI, AZI SI MAINE

securedownload copyIERI

SALONTA SI PATRONII

Ieri, la primaria din Salonta s-a semnat Acordul de parteneriat intre FEDERATIA PATRONILOR BIHOR SI PRIMARIA SALONTA. Ca un corolar al mai multor luni de negocieri in care s-au stabilit coordonatele clare ale apropierii celor doua institutii pentru dezvoltarea de investitii in orasul Salonta, acordul pune bazele unei perspective constructive pentru cele doua parti. Europenizarea Salontei prin aducerea de investitori de calitate care sa foloseasca forta de munca disponibila in Salonta concomitent cu cresterea nivelului de viata in localitate, au fost temele de discurs ale primarului salontan, dl Laszlo Torok si presedintele FPB, Ioan Lucian.

AZI SI MAINE

Asociatia pentru Promovarea Afacerilor in Romania in parteneriat cu  Camera de Comert si Industrie Bihor, organizeaza azi 4 si maine 5 aprilie, la ERA Shopping Park, calea Aradului nr.62, evenimentul intitulat „ Energie regenerabila, surse de energie neconventionale.” Scopul evenimentului este de a prezenta intreprinzatorilor si populatiei, importanta pe care o are energia regenerabila si posibilitatile de folosire a energiei neconventionale.

Evenimentul se va desfasura intr-un cort mobil special amenajat, iar in cadrul unei expozitii vor fi prezentate produse se servicii privind energia regenerabila si sursele de energie neconventionale. In prima zi va avea loc un wokshop pe tema evenimentului, iar in a doua zi se va desfasura expozitia cu produse si  servicii asimilate temei. La eveniment vor participa experti in domeniu, din Romania si Ungaria.

Participarea la expozitie este gratuita.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile………in Ardeal, Salonta…

In Ardeal un gospodar de pe-un deal striga la vecinul de pe celalalt deal:
– Maaaa!… Vecinee!…
– Care-i baiu, maaa?!?…
– Tu ce i-ai dat, ma’, la vaca ta cind o fo’ beteaga?
– Pai, ‘fotoghin’, maaa’!…
Trece o saptamana…
– Maaaa!… Vecinee!…
– Care-i baiu, maaa?!?…
– D-apai ce-ai zis c-ai dat la vaca ta, cand o fo’ beteaga?
– Pai, ‘fotoghin’, maaa’!…
– Pai, da` vaca mea o murit ase, ma’!…
– Pai, si-a me, maaa!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 24