IG Metall pregătește o schimbare de conducere

53527290

IG Metall pregătește o schimbare de conducere

Cea mai mare întreprindere independentă din lume, IG Metall, ar trebui să primească curând o nouă conducere. Candidații propuși sunt cunoscuți pentru membrii, dar ar putea să se petreacă în același timp o mică revoluție.

IG Metall își restructurează puternic conducerea de top. Conducătorul de top Detlef Wetzel vrea ca la următoarea alegere să nu mai candideze. Acesta, în vârstă de 62 de ani, a propus ca și urmaș pe adjunctul Jorg Hofmann, după cum anunță întreprinderea de la Frankfurt.

Pentru postul de adjunct Wetzel a propus pe sociologul Christiane Benner. Aceasta este în vârstă de 47 de ani și este prima doamnă din istoria IG Metall care să fi fost atât de apropiată conducerii întreprinderii. Ea aparține conducerii IG Metall de patru ani de zile.

Alegerile ar trebui să aibe loc pe data de 20 octombrie, la sărbătorirea zilei întreprinderii. Wetzel a fost ales pentru prima dată în cadrul unei zile obișnuite a întreprinderii ca și urmaș a lui Berthold Huber, care a renunțat prematur la conducere.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/IG-Metall-bereitet-Chefwechsel-vor-article15257426.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 24