Ikea oferă clienților garanție pe viață pentru înlocuire

image-1

Ikea oferă clienților garanție pe viață pentru înlocuire
Serviciul Clienți de la Ikea este deosebit de generos: Compania suedeză de mobilier permite clienților săi din Germania să returneze produsele achiziționate, fără limită de timp și chiar dacă acestea sunt uzate.

Ikea permite clienților săi să continue să returneze produsele achiziționate, fără a exista vreo limită de timp – este suficient prezentarea bonului de casă. Acest serviciu al comerciantului suedez de mobilier nu este disponibil la nivel global ci doar în anumite țări precum Germania, Anglia și Spania. În Danemarca sau Norvegia există deja de ceva vreme dreptul nelimitat de returnare.

Magazinul de mobilă Ikea reglementează din nou dreptul clienților săi de a returna produsele. Clienții vor putea returna articolele fără a ține cont de o limită de timp, declară un purtător de cuvânt, confirmând un raport al Lebensmittel Zeitung. Iar serviciul este valabil și pentru articole uzate, dacă se prezintă bonul de casă rezultat în urma cumpărării.

Purtătorul de cuvânt a declarat că Ikea dorește să își există bunăvoința față de clienți. De asemenea, afacerile online sunt în creștere și acesta este un motiv suplimentar pentru noua regulă. Excluse de la noua regulă sunt conform raportului plantele sau florile sau produsele personalizate.

http://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/neues-rueckgaberecht-ikea-gibt-kunden-lebenslange-umtauschgarantie-1.2108345

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =