Ikea vrea să se extindă mai departe

51499259

Ikea vrea să se extindă mai departe
Nemţii iubesc Ikea. Pentru suedezi acest lucru înseamnă recorduri în vânzări şi număr de clienţi. Este doar logic ca pe viitor să existe şi mai multe filiale în Germania. Şi chiar şi în comerţul online mai există spaţiu de manevră.

Concernul de mobilă Ikea vrea în ciuda creşterii puternice a comerţului online să deschidă 20 de noi filiale în anul care vine. La cele 48 de unităţi Ikea existente ar trebui să mai apară câte două în fiecare an, spune şeful pe Germania Peter Betzel în Eching bei Munchen. Acolo a deschis concernul suedez prima filială din Germania în urmă cu 40 de ani. De atunci au apărut altele noi aproape în fiecare an.

Ultima filială a fost deschisă de Ikea în Hamburg-Altona, prima filială aflată în centrul oraşului deoarece tot mai puţini tineri pot avea o maşină proprie şi le este tot mai dificil să ajungă la magazinele de mobilă de la marginea oraşelor. Noul concept a funcţionat, 90% dintre clienţi ajung la magazin prin intermediul mijloacelor de transport în comun.

Încă nu se ştie dacă Ikea are puse la cale de asemenea alte locaţii din centrul oraşului. Poate fi o opţiune. În prezent, acest lucru s-ar putea petrece, dar nu există o informaţie concretă în acest sens.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ikea-will-sich-weiter-ausbreiten-article13780341.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 63