ILIE,TESZARI,CSABA

ORADEA BY NIGHTPRIMARIA LA RAPORT

Pe scurt dl. ILIE BOLOJAN,primarul Oradiei, a fost concis si concret precizand ca “anul curent a fost unul dificil din punct de vedere financiar, Municipalitatea fiind nevoită să „joace strâns”, asta mai ales din cauza constrângerilor bugetare;orașul nu mai poate lua credite decât cu aprobare de la Ministerul Finanțelor Publice, iar noi trageri din liniile de finanțare nu pot fi făcute decât pentru cofinanțarea de proiecte europene; intrarea în insolvență a Electrocentrale oradea SA  a făcut ca administrația locală să fie nevoită să decidă să facă mai multe infuzii de bani în societatea de termoficare, astfel încât iarna 2013/2014 să poată fi trecută în condiții decente;acest mandat este unul în care se pun în mișcare proiectele europene accesate în perioada 2008-2012,demararea efectivă a majorității lucrărilor, va avea loc din primăvara anului 2014. Unul dintre cele mai importante realizări pe acest an pare să fie definitivarea preluării terenului fostului tancodrom de lângă șoseaua de centură, ceea ce permite continuarea implementării politicii de parcuri industriale. Chiar în aceste zile va fi finalizată procedura preluării imobilului cu pricina.”

TESZARI ISI DA 9 MIL EURO

Compania de cablu RCS&RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, cu venituri de 459 mil. euro în 2012, conform datelor de la Finanţe, va distribui dividende de 40 mil lei cca 9 mil euro,evident actionarilor.Principalul actionar fiind oradeanul discret TESZARI, direct sau prin maimulte firme evident ca acordarea dividendelor se va conjuga la “personal actionar principal”.-:).

PUNCTUALITATEA ESTE POLITETEA REGILOR.

Aşa a debutat întâlnirea reprezentaţilor colegiului director al Federaţiei Patronilor Bihor cu  directorul A.J.O.F.M. Bihor, dl. BEKESI CSABA, la sediul FPB din Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea care nu a întârziat nici o secundă la întâlnire, ceea ce dovedeşte un real respect, din punctul de vedere al afacerilor şi nu numai.Am descoperit că pe lângă punctualitate şi tinereţe directorul A.J.O.F.M. Bihor are şi o deschidere foarte mare către mediul de afaceri cu care doreşte să aibă o relaţie profesională de lungă durată. Detalii mai multe in limbajul elegant al lui EUGEN ANTAL purtatorul de cuvant al FFPB gasiti aici.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Smile01-1dg3fzc………avem noi un primar orientat aci in O radea dar si un CL, insa vedeti aici o proba de inteligenta romaneasca la CONSILIUL LOCAL  din Tg-MURES…absolut autentica………..

 

În urmă cu câteva zile, consilierii maghiari de la primăria Târgu-Mureş au propus să amplaseze statuia unei personalităţi de-a lor undeva în oraş.Consilieri români au fost de acord, cu două condiţii:

1.să amplaseze şi românii o statuie a unei personalităţi autohtone şi

2. cele două personalităţi reprezentative fiecărei etnii să aparţină aceleiaşi periode istorice.

Consilierii maghiari au fost total de acord. Consilierii români au spus, ca urmare, că vor sa amplaseze o statuie de-a lui Decebal…

Şedinţa s-a suspendat…:)))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4