IMAGINILE CARE DISPAR DE INDATA CE LE PUI PE FACEBOOK

urn-newsml-dpa-com-20090101-140618-99-01585-large-4-3

Facebook lansează un nou rival Snapchat
Imagini care dispar singure sunt un hit epcoal în rândul tinerilor utilizatori de internet. Cea mai mare rețea de socializare din lume, Facebook, a avut în acest domeniu doar eșecuri în fața Snapchat, dar acum contraatacă.

Facebook are acum o nouă încercare de a contracara aplicația populară Snapchat cu a lor imagini ce dispar automat. A fost lansată inițial doar în Statele Unite și se numește Slingshot, iar fotgrafiile și videoclipurile pot fi trimise sau șterse. Facebook vrea totuși să vină cu ceva nou. Pentru a vedea imaginile obținute, un utilizator trebuie mai întâi să trimită celuilalt utilizator ceva. Cu câteva zile în urmă, Facebook a lansat noua aplicație pentru scurtă vreme în App Store.

Snapchat este deosebit de populară printre tinerii cititori. Și la această categori de vârstă este adesea deosebit de important de speculat cu privire la o pierdere de interes față de Facebook, chioar dacă cifrele par până acum fiabile.

Facebook a încercat anul trecut să cumpere Snapchat, dar fondatorii au respins oferta. Oferta a fost, potrivit rapoartelor din media, de aproximativ 3 miliarde de dolari. Facebook a realizat apoi achiziția serviciului de mesagerie WhatsApp cu până la 19 miliarde de dolari. Deja din 2012 Facebook a trebuit să concureze cu oferta aplicației Poke pe lângă cea a Snapchat. Cu toate acestea, doar câțiva utilizatori au descărcat-o și aceasta a fost în cele din urmă retrasă.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/slingshot-facebook-startet-neuen-snapchat-rivalen-12996882.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1