Îmbrăcămintea de lucru, la modă în Germania

61619457

Îmbrăcămintea de lucru, la modă în Germania

Industria îmbrăcămintei de serviciu este în floare: fiecare al doilea angajat din Germania are în dulap îmbrăcăminte specială pentru serviciu. Dar uneori angajatorii dau și reclame împreună cu articolele de îmbrăcăminte.

Fiecare al doilea angajat din Germania poartă, potrivit unei cercetări, mai multe sau mai puține articole de îmbrăcăminte specifică pentru job. În timp ce industria germană de textile se luptă de ani de zile cu lipsa de cerere din partea multor utilizatori, acum sunt în floare afacerile cu articole textile specifice pentru job.

Cu vânzări de 3,2 miliarde de euro, piața germană pentru îmbrăcăminte profesională a atins un nivel record în anul 2013, se spune într-un studiu al firmei de consultanță Macrom. Pentru tot mai multe companii este important să își îmbunătățească imaginea prin intermediul costumației angajaților.

Domeniile de aplicare se extind potrivit spuselor experților și către alte zone în afara celor clasice precum gastronomie, afaceri de transport sau manufactură.

Poate fi vorba de asemenea de un look specific adoptat pentru persoanele care se ocupă de vânzare de produse proaspete în supermarketuri din sudul Germaniei, precum o costumație pentru întreg corpul pentru personalul din industria farmaceutică sau automobilistică.

Chiar și reprezentanții companiilor de asigurare sunt deja pe cale să adopte o ținută specifică, chiar dacă uneori este vorba doar despre etichete cu numele angajatorului brodate pe pieptul unor tricouri sau cămăși. Dar experții mai avertizează și cu privire la ideile trăznite ale unor angajatori cu privire la costumații, precum costum în formă de roșie sau alte legume.

O mânecă roșie, alta portocalie, oamenii sunt uneori puși în situații jenante pentru a face reclamă companiei pentru care lucrează, descrie designera specializată pe îmbrăcăminte profesională, Simone Plitzko, cu privire la efectele ideilor mai degrabă greșite ale angajatorilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Berufsbekleidung-liegt-im-Trend-article15931136.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5