IMPRESIONEZI?

the-job-interviewCum să impresionezi angajatorul

 Platforma ofertelor locurilor de muncă Glassdoor i-a întrebat pe unii dintre cei mai experimentaţi leaderi dacă au avut candidaţi care i-au impresionat la interviu şi cum au reuşit acest lucru. Mai jos vei găsi câteva dintre răspunsuri.

            Carrie Corbin, director asociat la AT&T spune că este impresionată de candidaţii care ştiu să se promoveze pe ei înşişi. Îi plac persoanele care îşi cunosc calităţile, au obiective stabilite şi un stil de lucru.

Chris Hoyt, marketing leader la PepsiCo afirma despre candidaţii care l-au impresionat ca au fost cei care au venit cu temele făcute. S-au interesat despre istoria companiei, reputaţia, cultura şi chiar au luat legătura cu alţi angajaţi ai firmei prin intermediul LinkedIn.

Shannon Smedstad de la GEICO spune că a fost impresionată de candidaţii care erau foarte bine pregătiţi, implicaţi pe perioada interviului, comunicau eficient, ştiau să arate plusul de valoare pe care îl vor aduce şi îşi puneau în evidenţă personalitatea.

Will Staney, director de recrutare la SuccessFactiors a avut un candidat care s-a folosit de sistemul lor de prezentare cloud pentru a-şi crea un CV în acest stil. Apoi l-a trimis companie, l-am văzut, directorul general l-a văzut, ne-a plăcut şi job-ul a fost al ei imediat.

În concluzie, tot ce trebuie să faceţi la un interviu pentru a impresiona este să: fiţi naturali, originali, informaţi, vorbiţi clar şi coerent, învăţaţi să vă puneţi în valoare calităţile şi personalitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7