In luna aprilie ADLO scoate la licitatie construirea centrului de servicii din Parcul Industrial I


Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) anunta ca luna care urmeaza va lansa licitația pentru constructia centrulului de servicii din Parcul Industrial I, situat pe Calea Borșului. Caietul de sarcini va fi supus aprobării Consiliului Local Oradea în ședința din 30 martie 2017, urmând ca licitația să fie lansată în prima parte a lunii aprilie.

Centrul de servicii va avea o grădiniță, agenții de bănci și bancomate, ghișee de poștă și curierat, magazin alimentar, un restaurant și alte facilități care vor deservi angajații din parcul industrial. Terenul pe care va fi construit centrul are o suprafață de 8.232 de metri pătrați, iar prețul acestuia pornește de la 9,5 euro/mp.

Potrivit estimărilor, lucrările vor începe în primăvara anului 2018. Potrivit informațiilor obținute de ADLO, în Parcul Industrial I există aproape 100 de copii cu vârste cuprinse între 6 luni și 2 ani, precum și 130 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. 93% dintre companiile chestionate consideră oportună amenajarea unei grădinițe în cadrul centrului de servicii din Parcul Industrial I. ADLO mai are în plan construirea unui ansamblu de locuințe în apropierea Parcului Industrial I pentru angajații companiilor care își desfășoară activitatea în această zonă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1