In numai 24 de ore politistii bihoreni au sanctionat peste 100 de abateri in trafic

Marți, 18 aprilie 2017 poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic încele 24 de ore, au fost aplicate 109 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 40.430 lei. De asemenea, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi au fost constatate 10 tamponări.

In acest timp au mai fost aplicate 57 de sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 10 sancţiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, trei pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, iar 33 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, în intervalul 19 – 20 aprilie poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor actioneaza pe şoselele bihorene pentru prevenirea şi combaterea excesului de viteză, în cadrul evenimentului european “Speed Marathon” (Maratonul Vitezei).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 38