In Oradea, de azi, inovativul marketing nativ, adus de Mercedes si initiat de ATP Exodus, este o expierenta care poate creste vanzarile in orice domeniu

newsletter_GLE - 11 iunie 

In Jurassic Park din 2006, Spielberg regizorul, si bosul de la Mercedes au zis ca cea mai tare chestie e sa inebuneasca lumea cu dinozauri si noul model de Mercedes un an de zile si numai dupa acesta perioada sa-l scoata pe piata. Astfel au probat un nou model de marketing, cel nativ. Native marketing e de fapt o poveste in care introducem un produs neaparut inca pe piata si nu oricum, ci sa raspunda unei nevoi noi, caci altfel nu se mai chiama marketing, nu?

Ei bine acest procedeu ne este adus in aceste zile prin continuarea filmului dedicat dinozaurilor, de data aceasta denumit Jurassic World, care ruleaza la cele doua cinematografe oradene de la OSC si LOTUS si in care se promoveaza un nou model de Mercedes, coupe-ul GLE.

ATP Exodus Oradea, cel mai important dealer din Romania, cu peste 70 mil euro, cifra anuala de afaceri, a folosit inteligent, momentul lansarii filmului, invitandu-si potentialii clienti la prima vizionare a filmului. Aceasta este de fapt o metoda care se poate folosi de orice firma pentru orice fel de produs.

Filmul atrage atentia asupra efectelor lacomiei de putere controlata prin expiermente de cercetare, dar aduce in fata o escadrila de modele Mercedes, in general, si GLE Coupe-ul in special, ca si o lectie pe care trebuie sa o invatam cu totii, ca traditia si consecventa in ceea ce facem cu totii, aduce in final succesul mult dorit al produsului gandit ca antreprenor, indiferent ce ar fi acesta, ca e paine sau mobila, medicament sau veioza, egal ce, secretul e acelasi, conseventa in calitate.

Aceasta forma de marketing este o incercare inovativa care poate da idei managerilor, tuturor celor care, non stop, cauta noi modele si idei de a vinde sau de a produce ceva care sa-si gseasca usor clientul final, pentru ca cel mai greu e sa vinzi nu sa produci.

Vom vedea peste un an daca acest nou model GLE Coupe, dupa ce va fi scos la vanzare in cateva luni, va avea numarul de cumparatori scontat, caci cheltuiala de plasare in filmul Jurassic World nu a fost chiar mica. Dupa zambet aveti o serie de imagini care spun destul de multe despre noul model GLE de la Mercedes.

—————————————————————————————————————————————-

regular_smile….A fost o data o insula unde locuiau: Fericirea, Tristetea, Constiinta si multe altele printre care si Dragostea. Intr-o zi s-a anuntat ca insula se va scufunda, asa ca toti au inceput sa-si repare barcile si au plecat cat mai repede. Dragostea a ramas ultima. Ea a perseverat pana in ultimul moment. Cand insula era aproape a se scufunda, Dragostea s-a decis sa ceara ajutorul. Bogatia a trecut pe langa Dragoste intr-un vapor imens. Dragostea a spus:
– Bogatie ma poti lua cu tine?
– Nu, nu pot. Am atata aur si argint de transportat, incat nu mai este loc si pentru tine”.Dragostea s-a decis sa intrebe Vanitatea care tocmai trecea pe acolo intr-o frumoasa barca:
– Vanitate, te rog ajuta`ma!
– Nu te pot ajuta Dragoste. Esti toata uda si mi-ai putea strica barca” – a raspuns Vanitatea.Tristetea trecea si ea pe acolo, asa ca Dragostea ii cere ajutorl:
– Tristete ia`ma cu tine, te rog!
– O …Dragoste, sunt atat de trista, incat vreau sa fiu singura!”Fericirea a trecut si ea pe acolo, da` era atat de vesela incat nici nu a auzit cand Dragostea i-a cerut ajutorul. Dintr-o data s-a auzit o voce:
– Vino, Dragoste, te iau eu.
Era un batranel. Dragostea s-a simtit atat de binecuvatata si atat de fericita incat a uitat sa intrebe cum il cheama. Cand au ajuns pe uscat, batranelul a plecat urmandu-si calea lui. Dragostea, realizand cat de datoare ii este batranelului, a intrebat Constiinta, un alt batranel:
– Cine m-a ajutat, cine a fost cel care m-a ajutat?
– Era Timpul” – a spus Constiinta.
– Timpul!?” – a spus Dragostea mirata. ” Dar de ce sa ma ajute pe mine Timpul? Constiinta a zambit si a raspuns cu intelepciune:
– Pentru ca numai TIMPUL este capabil sa inteleaga cat de mare si minunata este Dragostea.

——————————————————————————————————————————————–

Mercedes-GLE-Coup-1200x800-5c6aecb9a513cdf1Mercedes-GLE-Coup-1200x800-96f1930eeee04f32Mercedes-GLE-Coup-1200x800-a84f7f324f5eb6e9Mercedes-GLE-Coup-1200x800-bb477daedd2ebeadMercedes-GLE-Coup-1200x800-ed0d6e018f08af95Mercedes-GLE-Coup-1200x800-47f05602c3a5ab21

 

2016-GLE-CLASS-COUPE-FUTURE-GALLERY-001-GOI-D

2016-GLE-CLASS-COUPE-FUTURE-HIGHLIGHTS-002-D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =