In urma unui incident, OTL reaminteste calatorilor sa foloseasca barele de sustinere din mijlocele de transport

Printr-un comunicat de presa OTL SA transmite ca pe data de 14 februarie în jurul orei 9.50, un tramvai care circula pe linia 3N, dinspre P-ţa Unirii către Biserica Emanuel a fost nevoit să frâneze de urgenţă pentru a evita un iminent accident de circulaţie.

O autoutilitară, proprietatea unei firme de panificaţie, a plecat de pe loc fără să se asigure, virând spre str. Simion Bărnuţiu. Vatmanul care conducea tramvaiul, pentru a evita coleziunea, a frânat în regim de urgenţă, iar o doamnă de aproximativ 40 de ani, aflata in tramvai s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap. Pentru că doamna, întrebată fiind de vatman dacă este nevoie să solicite prezenţa unui echipaj medical, a răspuns că se simte bine şi că nu este nevoie, vatmanul si-a continuat cursa. La staţia Biserica Emanuel călătorii l-au anunţat pe vatman că doamna se simte rău.

S-a solicitat prezenţa unui echipaj medical la numărul unic de urgenţă, iar persoana a fost transportată la unitatea de primire urgenţe pentru investigaţii.
OTL revine pe aceasta cale cu rugămintea adresată călătorilor de a utiliza bările de susţinere, pentru siguranţa dumnealor, având în vedere că în trafic pot apărea în orice moment situaţii imprevizibile în care personalul de bord este nevoie să acţioneze frâna în regim de urgenţă pentru a evita accidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × 1 =