Incep lucrarile, strada Vasile Alecsandri va fi restrictionata pe partea dreapta

Miercuri, 10 mai 2017, Comisia de Circulatie a aprobat propunerea Direcției Tehnice, solicitarea Societății de Distribuție a Energiei Electrice sucursala Oradea, de a restricționa circulația pe strada Vasile Alecsandri, pe partea dreapta (cu numere impare) dinspre Piața Unirii spre Parcul 1 Decembrie, pentru montarea cablurilor electrice de 400 volți în subteran, prin care vor fi alimentați consumatorii casnici de pe V. Alecsandri și spațiile comerciale.

Lucrările se vor derula în perioada 11 mai -15 iunie 2017, înainte de începerea lucrărilor de pavare a străzii, și vor fi corelate cu lucrările de reabilitare a fațadelor care se derulează acum pe strada Vasile Alecsandri.

Pentru acest an Primaria si-a propus reabilitarea tuturor clădirilor de pe Vasile Alecsandri, strada urmând să devină pietonală și să lege Piața Unirii, recent reabilitată de Parcul 1 Decembrie, Piața Emanuil Gojdu și Cetatea Oradea. Pentru realizarea acestui obiectiv, în data de 24 aprilie au începute lucrările de reabilitare la imobilul nr. 6, în data de 8 mai au demarat lucrările la imobilul 13-15, iar pentru imobilele 3 și 7 lucrările vor începe după finalizarea procedurii de licitație din 19 mai. În ceea ce privește imobilul nr. 5 de pe strada Vasile Alecsandri, aici lucrările vor începe în 1 iunie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1