Încep reducerile de vară

60287159

Încep reducerile de vară

Ofertele speciale sunt deja la ordinea zilei în comerțul german cu articole textile. Cu toate acestea, anul acesta vor participa la campania de lichidări de stocuri mai mulți comercianți cu amănuntul ca și în anul precedent. Pentru aceștia campania este și sfârșitul dar și apogeul bătăliei reducerilor.

Culoarea roșie domină în prezent străzile comerciale din Germania. La sfârșitul sezonului de vară comercianții se întrec în campanii de reduceri. H&M pune la vânzare în cadrul “Final Sale” reduceri de preț de până la 70%. Gerry Weber promite suplimentar 20% la articolele deja reduse.

Dar și magazinele mici promit cu litere de-o șchioapă oferte de nerefuzat pentru clienți. Oare ce se petrece? Ah da, lunea viitoare începe perioada lichidărilor de stoc.

Asociația Federală a Comercianților de Textile laudă din nou această campanie în această săptămână și o cataloghează ca fiind sfârșitul dar și apogeul perioadei de reduceri. La startul acestui mare eveniment există o gamă largă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, chiar dacă modelele din stoc nu vor fi disponibile în orice mărimi.

Potrivit unui sondaj al companiei de consultanță EY în acest an ar trebui să participe semnificativ mai mulți comercianți la perioada lichidărilor de stoc, față de anul precedent și anume cu aproximativ 60% dintre aceștia, după ce în vara anului 2014 au luat parte 44%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Der-Sommerschlussverkauf-beginnt-article15584681.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =