Început fulminant de an pentru Samsung

Der-Apple-Konkurrent-aus-Suedkorea-will-mit-den-neuen-Smartphones-im-immer-haerter-umkaempften-Markt-seine-Stellung-behaupten

Cifrele exacte pentru primul trimestru din acest an nu au fost încă prezentate. Dar producătorul de smartphone-uri trimite aluzii că ar fi vorba despre date excelente. Oricum, ele se vor situa peste așteptări.

După un debut bun în vânzările noului model de vârf al companiei, Galaxy S7, liderul de piață Samsung estimează o creștere semnificativă a profitului pentru primul trimestru al anului curent. Profitul operațional va crește în comparație anuală cu zece procente până la un total de 6,6 trilioane de won (circa 5 miliarde de euro), conform prognozelor companiei sudcoreene.

Vânzările au urcat, tot potrivit estimărilor, de la 47,1 trilioane de won la 49 trilioane de won (37,2 miliarde de euro). Cifrele comerciale exacte vor fi prezentate de cei de la Samsung în perioada următoare.

Creșterea, care depășește cu mult așteptările pieței, i-a dus pe analiști cu gândul la o cerere robustă pentru modelele de vârf Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Ambele modele au fost lansate pe piață în luna martie a acestui an. Din acestea s-ar fi vândut deja cu peste zece milioane de unități mai mult decât era de așteptat, citează agenția națională de știri Yonhap spusele unui analist de la LIG Investment & Securities.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Samsung-startet-fulminant-ins-Jahr-article17408896.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 87