A INCEPUT TARGUL AUTO AMI LEIPZIG

hyundai

Târgul auto AMI
Târgul auto AMI oferă o gamă largă de modele noi sau experimentale și atrage din prima zi o mulțime de vizitatori, prin exponate ce variază de la automobile clasice, la automobile electrice sau mașini super sport pe benzină. Au fost anunțate deja peste 50 de noutăți.

Pe domeniul expozițional de la Leipzig se strâng din nou fanii auto. AMI a luat startul și timp de o săptămână producătorii vor expune în vitrine și în aer liber tendințe și noutăți legate de hobby-ul preferat al germanilor. Culoarele sunt pline cu vizitatori, răspunsul a fost foarte bun, iar startul este mulțumitor, a declarat purtătorul de cuvânt al AMI, Christian Auchter. De asemenea, la târg vor fi prezente exponate speciale, precum automobile alimentate cu carburanți alternativi, cum ar fi automobile electrice, sau alimentate cu gaze naturale, GPL sau automobile cu motoare hibride. Deosebit de apreciate sunt modelele-concept, dar și mașinile sport sau super-sport.

Organizatorii speră ca până pe data de 8 iunie să se înregistreze același nivel de vizitatori ca și în 2012, acest târg având loc doar o dată la fiecare doi ani. La ultima ediție s-au înregistrat 286.000 de vizitatori. AMI a prezentat, de asemenea, un program intensiv de economisire a combustibilului. Mai mulți producători de vehicule elctrice se află și ei sub lumina reflectoarelor.

De asemenea, două spectacole speciale vor conține de asemenea mașini de lux și mașini clasice. Peste 50 de premiere au fost deja anunțate. Printre producătorii ce au adus exponate la târg, se numără majoritatea producătorilor germani și străini. Cu toate acestea, lipsește cu desăvârșire liderul mondial Toyota, concurentul japonez al acestuia, Mazda și producătorul francez Renault.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Automesse-AMI-startet-durch-article12932681.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 2