INCET DAR SIGUR,CHINA SE EXTINDE IN ANGLIA

canary-wharf

China cumpără zgârie-nori din Londra, cu 795 milioane de lire sterline
China a cumpărat unul dintre cei mai reprezentativi zgârie-nori din Londra, pentru 795 milioane de lire strline de la Canary Wharf Group (CWG).
CWG a confirmat pentru IBTimes UK, că din banii obţinuţi din vânzarea a 10 Upper Bank Street guvernului Asiei, va achita o tranşă ce va fi estimată la 40 milioane de lire sterline în fiecare an până în 2019, pentru grupul zgârie-nori.

CWG este un grup integrat de companii de investiții și management, care se concentrează pe proiectarea, construcția, închirierea și administrarea de birouri și facilități de vânzare cu amănuntul de înaltă calitate în centrul Londrei. CWG a fost responsabil pentru regenerarea pontoanelor abandonate în capitala, într-una dintre cele mai faimoase cartiere de afaceri și comerciale din lume, cu construirea a 16 milioane de metri patrati de spatii de birouri, care este ocupat de peste 100.000 de oameni.

În urma vânzării de 10 Upper Bank Street, China Life va deține 70% din clădirea în timp ce Qatar Holdings va detine 20% și CWG 10%. Qatar este un acționar în Songbird Estates.
În prezent, clădirea generează 44.4 milioane de lire sterline pe an din închiriere, iar în acest moment, este inchiriată de către firma de avocatura Clifford Chance.

http://www.ibtimes.co.uk/china-buys-canary-wharf-groups-skyscraper-795m-1453531

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 30