INCREDIBIL FEISBUK..

  • 24.544.456Creșterea spectaculoasă a rețelei Facebook

Facebook împlinește 10 ani. După un început cu probleme pe piața bursieră în urmă cu 2 ani de zile, multă lume a început să scrie pietre funerare pentru rețeaua socială. Dar era atunci puțin prea devreme.

 

Niciodată Facebook nu a avut mai mulți utilizatori ca și în prezent. Iar pentru că funcționează și afacerea cu reclame pe dispozitive mobile, modelul de afaceri al Facebook are din nou prindere la investitori, ce aruncă nivelul acțiunilor companiei la nivele record.

CEO-ul Mark Zuckerberg declară că “a fost o călătorie incredibilă”. Numărul de utilizatori ai rețelei sociale a crescut constant pe perioada acestor 10 ani. Aceasta a numărat în ultima lună a anului trecut 1,23 de miliarde de utilizatori la nivel mondial. Peste 750 de milioane au accesat rețeaua socială de pe smartphone sau tabletă, iar marea majoritate o fac zilnic. Numărul total de utilizatori depășește numărul de locuitori ai Indiei. Există potențial mare de creștere odată ce rețeaua este disponibilă și în China.

 

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/wirtschaft-in-zahlen/10-jahre-seit-gruendung-facebooks-unglaubliches-nutzerwachstum-12777220.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 77 =