Indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea strazii Vasile Alecsandri

Proiectul de hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea străzii Vasile Alecsandri va fi supus la vot de catre Primaria Oradea in cadrul sedintei Consiliului Local care va avea loc jo 30 martie.

Conform Primariei, suprafața care umează să fie amenajată este de 4.232,74 mp, urmând să fie realizată atât canalizarea pluvială cât și rețeaua de iluminat public, precum şi plantarea a 12 arbuști. Valoarea totală a lucrărilor este de 5.313,463 mii lei (1.176,352 mii euro), cu TVA inclus, iar durata de execuție a lucrărilor este de șase luni. Lucrările se vor realiza cu fonduri din bugetul local, urmând ca ulterior proiectul să fie cuprins pe lista proiectelor cu finanțare europeană.

“În această toamnă, dacă totul va fi în bună regulă, partea de pietonal a străzii V. Alecsandri va fi finalizată. În paralel cu aceste lucrări, în colaborare cu proprietarii clădirilor din strada V. Alecsandri, lucrăm la reabilitarea fațadelor. Tot în cadrul ședinței de consiliu local se vor vota indicatorii tehnico-economici în vederea reabilitării fațadelor imobilelor situate pe str. V. Alecsandri nr. 9, 11, 17 și 19”, a anunțat primarul Ilie Bolojan.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni pentru fiecare clădire a cărei fațadă urmează a fi reabilitată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 72