Industria auto germană avertizează

52854417

Industria auto germană avertizează

Dat fiind conflictul încă nerezolvat în privința tarifelor de la Deutsche Bahn și de la Lufthansa, crește numărul de critici. Industria auto iese din umbră și avertizează cu privire la aceste greve continue. În special căile ferate sunt practic indispensabile pentru producători.

Industria germană constructoare de automobile avertizează cu privire la aceste greve ce se succed continuu în cazul căilor ferate și în cazul companiei aeriene Lufthansa. Șeful asociației industriei, VDA, Matthias Wissmann, a cerut uniunii mecanicilor de locomotivă GDL și uniunii piloților Cockpit să nu abuzeze de poziția lor cheie. Pentru producătorii de automobile căile ferate joacă un rol deosebit de important în livrarea de materiale. În afară de această ar trebui ținut cont de faptul că fiecare al doilea automobil nou este transportat prin intermediul căilor ferate.

Furnizorii și producătorii au până acum, doar în cazuri excepționale,obligatia, să asigure funcționarea lanțurilor de aprovizionare, a declarat Wissmann. În timpul recentelor greve feroviare, multe companii au asigurat accesul la camioane suplimentare.

Pe frontul grevelor a apărut recent o ușoară relaxare, dar conflictele colective rămân tot nerezolvate. Sindicatul Lufthansa dorește să stea din nou jos la masă cu sindicatele pentru discuții.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Autoindustrie-warnt-vor-Lokfuehrer-Dauerstreik-article13844491.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 30