INDUSTRIA AUTO INDIANA SE PRABUSESTE

 

_75091363_ambassador.2IA

Producţia de maşini a companiei Ambassador din India a fost suspendată

Producția primei masini care urmează să fie făcute în India, a fost oprită. Hindustan Motors a anuntat ca a suspendat activitatea fabricii din afara orașului Kolkata, datorită problemelor slabe de cerere și de finanțare. Modelat pe Morris Oxford şi proiectat de Ambassador s-a schimbat putin, deoarece a intrat în producție pentru prima dată în 1957. A fost singura masina condusa de politicieni și oficiali guvernamentali .

Dar compania a vandut doar 2.200 de masini până in martie 2014. Într-o declarație dată sâmbătă, Hindustan Motors a dat vina pe ” înrăutățirea condițiilor de fabricare, care includ o productivitate foarte scăzută, indisciplina în creștere, lipsa de fonduri , lipsa de cerere pentru produsele sale de bază și acumulare mare de datorii ” .
Astfel suspendarea activităţii, ajută firma să se reorganizeze, pe de altă parte analiştii sunt pesimişti cu privire la viitorul maşinii.
În prezent există 33.000 de taxiuri Ambassador, doar în Kolkata, dar mașina este înlocuită treptat de vehiculele moderne.

http://www.bbc.com/news/business-27563784

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =