Industria Chinei slăbește

 

48390083

Industria Chinei slăbește
Industria chineză este caracterizată de o creștere modestă în luna august. Acest lucru reiese dintr-un sondaj al HSBC. Cu toate acestea, banca este dedicată în special companiilor private mici.

Industria chineză este în luna august atât de slabă cum nu a mai fost de trei luni. HSBC a determinat în rândul managerilor de companii indicele pentru sectorul de producție, ce a alunecat la 50,3 puncte, potrivit datelor preliminare, după ce în datele finale obținute în luna iulie a fost la 51,7 puncte. Indicele oficial al directorilor de achiziții din sectorul de producție a fost, de asemenea, potrivit Biroului Național de Statistică, în luna precedentp la 51,7 puncte.

Datele arată că redresarea economică continuă, dar impulsul a slăbit, spune Qu Hongbin, economist la HSBC. Prin urmare, cererea industriei și activitățile de investiții sunt susceptibile să rămână modeste. De asemenea, potrivit HSBC, noile comenzi de export au crescut mai lent în luna august decât în luna iulie. De asemenea, indicele pentru ocuparea forței de muncă din sector a continuat și el să scadă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Chinas-Industrie-schwaechelt-article13459066.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 11 =